Neidit ovat kotiutuneet jo oikein hyvin. Vrode nukkuu sängyssä ja pikku pentu makaa Rasmuksen pedillä ja herra R näkee punaista kuinka joku on uskaltanut mennä HÄNEN pedilleen. No kyl se siit rauhoittuu kun tottuu et ne onkin nyt muutaman päivän kylässä. Kasper on ihan onnensa kukkoloilla kun sellainen pikkuinen pentu on tullut meille ja se tuoksuukin niin hyvälle!!! No se on aina rakastanut pentuja ja pieniä koiria muutenkin!! =)

Iltapäivän kaikki koiruudet olivat Vaulammilla kun mä kävin Hannan kanssa joulu ratsastuksella, Leevi tykkäsi kovasti hoitaa pentua ja meinannu ollenkaan ymmärtää kun haettiin se kotiin. No huomena mennään taas sinne saa leikkiä kooikeri neitien kanssa.
2169485.jpg
Leevi ja Lacina!!!

Kotiin päästyämme lähdin omien poikien kanssa treenaamaan tuohon kunnantalolle. Tanja ja Marja ehtivät myös joulukiireiden ohessa treenaan koiriensa kanssa.
Kasper teki tänään seuraamista ja liikkeestä istumisen jotka aivan LOISTOJA!! Kaukoja otettiin ihan lyhyeltä matkaa ja viimeiseksi suora luoksetulo. Kun tulee vauhdilla luokse niin hyppii hassusti, ettei voi kun nauraa ja luulen että Kasperiä itseäkin hymyilyttää!!!
Rasmus aloitti jo tuttuun tapaan sivulle tuloilla, jotka onnistui hienosti vaikka Jeppe teki vielä tunnaria vieressä. Me otettiin kanssa tunnari, jossa ekalla kerralla nosti viereisen ja uusinnalla oikein upea tunnari. Mun täytyis kokeilla muistaa et jos mulla on maksapaloja palkkana niin en koskisi sillä kädellä kapulaan millä palkkaa kun alkaa haista aivan liian vahvasti ja näin nostaa viereisen kun siinä jo haisee omalle.
Rutu otettiin ensin merkin kautta molemmin puolin ja sitten VOI ruutu, eka stopilla joka ei ollut hyvä ja toinen kupilla. Stopissa haahuili ruudussa käskyn jälkeen ja pysähtyi vasta toisella käskyllä. Lisää,lisää, lisää treeniä tuohonkin.
Paikallaoloon joutuivat tulemaan Eppu ja Jeppe, Rasmus pääsi niiden keskelle. Taitaa tuo koirani tämänkin liikkeen osata niinku tänään näkyi, vahvistusta tietenkin tarvitaan paljon lisää. Tänään siis hieno suoritus!! :)
Viimeiseksi vielä vähän häiriö treeniä. Treenattiin kaikki yht aikaa ja mitä sattuu. Rasmus otti muutamn itsenäisen luoksetulon, kaukoja (muutaman nousun pitkältä matkalta) ja suoran luoksetulon.
Oikein mukavat treenit enne joulua, nyt olen luvannut pojille et huomen vietetään joulua ja ei treenata mut kattoo nyt miten sitten oikeasti käy!!! Ajattelin ainakin opettaa pennulle sivuletuloa..... :-p

Tässä muutama kuva pikku Lacinasta ja Vrodeta ja voi siellä muutkin koiruudet vilahtaa!!
2169530.jpg
Ville tykkää tytöistä ja tytöt Villestä!!! <3
2169533.jpg
Vrode
2169539.jpg
Pikku Lacina seuraa muiden touhuja!
2169552.jpg
Kaikki kolme vilkasta, mutta niin ihanaa kooikeria!!!
2169571.jpg
Rapattikin pääsi edustaan!
2169556.jpg
Näin kävi Leeville kun yritti tulla samallalailla kallioo alas kuin koirat!!! =)