Aamupäivällä Rapa treenas hyppynoutoa ja kaukoja. Hyppynoudossa harjoiteltiin vinoja heittoja ja Rapa harjoitteli sitä ettei este ole aina pakosti suoraan nenän edessä vaan sitä joutuu vähän "etsiin" ja sit esteen jälkeen kapulakin oli viel jossain sivussa... Sujui todella hyvin  varsinkin niin et oltiin Rapan kanssa esteen oikealla puolella. Toinenkin puoli sujui aika kivasti, täytyy vaan muistaa treenata sitä enemmän! Kaukoja tehtiin kiertämisen yhteydessä ihan sen takia että saisi asennon vaihdoista mahdollisimman teräviä ja näyttäviä. Kaukot olikin oikein mallikkaat ja olen niihin todella tyytyväinen!!! Aina välissä palkkasin tietenkin/edelleen kaikki sivulletulot ku R hakeutui itse ja oikeaa paikkaan kerta laakilla ja nykyään tulee todella tiiviisti!!

Piti lähtee kaikkien koirien kanssa elonkiertoon lenkille, mutta Kape ei suostunut tuleen Vaulammilla tarhasta pois vaan pomppi ja haukkui siellä..... No Kape jäi siis malle syömään luita kun me suunnattiin koohottimen kanssa elonkierron pelloille talsimaan ja nauttimaan ihanasta syys säästä!!! Kamerakin otettiin mukaan ja tässä pari kuvaa:

Alku illasta mentiin sitten hakeen Kapea kotiin ja samalla Rokka pääsi vähän tutustuun lisää varikseen. Lintu oli vielä hieman jäässä kun se otettiin vasta aamulla sulamaan mutta se ei kyllä Roksua haitannu vaan hienisti silti kantoi varista! Mentiin siihen talon viereen pellol ja kävin viemäs linnun Rokan kanssa yhdes hieman pajupusikon taakse piiloon ja palattiin sitten noin 25m takaisin päin.

Vähän aikaa mietittiin yhdes missä  lintu ja sit vaan pikku ukko matkaan....

Linnulle mentiin todella kovaa ja lopuksi loikattiin ettei se vaan karkaa.....

Ekalla kerralla toi linnun vähän siivestä roikottaen vaikka yritin vähän kuminauhalla sitoa siipiä kiinni ruhoon.

Tehtiin sitten vielä pari samanlaista harjoitusta mutta nyt kantoi lintua jo ihan keskiruumiista todella hienosti!!! Tässä todistus aineistoa siitä!!!

Kaikki Rokka+lintu kuvat rakas siskoni Jaana!!

Lintu jätettiin nyt vielä sulaan niin päästään huomenna tekeen vielä jonkinnäköinen treeni sen kanssa ja sit taas takaisin pakkaseen odottaan seuraavaa lintu harjoitusta!!!! Täytyy taas kysellä viisaammilta että minkälaisia treenejä mun kannattaa alkaa tekeen, sillä nää on mulle niin uusia juttui! No kyl sitä oppii ja ku vaan kyselee ja kokeilee kaikkea mieleen juolahtavaa!!!