Aamulla lähdettiin poikien kanssa tutkiin uusia lenkkipolkuja tuonne ilmalan taakse ja löydettiinkin sellainen kiva vajaan parin tunnin lenkki. Ihanaa kun uusia lenkkimaisemia ei tarvi joka päivä kiertää noit samoja peltoja ja metsiä!!! Pojat nauttivat kun satoi lunta ja sai juosta pitkin peltoja!!!

Lenkin yhteydessä vähän treenattiin kaukoja. Molemmat pojat tekivät yht aikaa, Kasper vähän lähempää ja Rape kauempana. Muuten kaikki oikein hyvin mutta Rasmus halusi ottaan askeleen eteen kun nousi I->S. Tuota sit hiottiin ja kokeiltiin erilaisia konsteja millä sais parhaiten korjattua. Tein parin metrin etäisyydeltä ja vähän autoin vartalolla niin ottikin sen askeleen taaksepäin, tätä sit otettiin muutama kerta ja sit pidensin matkaa niin hienosti edelleen pyrki taaksepäin. Tuo eteenpäin tuleminen saattoi johtua siitä kun Kasper teki siinä edempänä niin Rapa pyrki sen vierelle. No mut hyvä häiriö harjoitus kuitenki kun eivät olleetkaan vierekkäin.

Rapan kanssa otettiin luoksetulo osina ilman stoppeja eli ensin suora, sitten seisomisesta suora ja viimeiseksi maasta suoraan sivulletulo. Kaikissa vauhti kohdallaan eli tuli laukaten reippaasti ja iloisesti!!! Oikein kauniita luoksetuloja!!Hymy Viimeiseksi viel kimppa luoksetulo ja pitkältä matkalta, vauhtia oli molemmilla ja  selvästikkin kilpailua kumpi ekana mamman luona!!!! Rapa sen sit taas voitti!

 

Kotona sisällä reenattiin metallinoutoa ja tunnaria ennenku lähdin töihin. Metallinoudon Rasmus teki kaksi kertaa, molemmilla kerroilla meni ravaten kapulalle ja palautti ravaten. Vauhti johtui varmaankin siitä kun tehtiin sisällä ja en voinu heittää ihan niin kauas kun yleensä, olis menny pian naapurin tädin keittiönpöydälle!! Tunnari tehtiin kanssa kaksi kertaa ja molemmat todella HYVÄT. Hajustin kapulaa ihan muutaman sekunnin vaan kädessä ja jätin lattialla. "Vääriä" kapuloita oli varmaan kymmenisen siinä ympärillä epämääräisessä järjestyksessä. Hienosti haisteli ja nosti heti oman kun sen löysi ja palautti iloisesti ravaten!! Empä tiedä saisko tolleen sisällä reenailla mut mä vaan reenailin kun ei jaksettu lähtee ulos ja sit olis tullu kiire kun piti taas töihin rientää.... Ja niin kiire tulikin etten ehtiny hakee cokis pulloa evääksi.... Tulossa on todella pitkä ja tylsä yö kun ei ole mitään virvokkeita mukana....Otsan rypistys