Perjantaina illansuussa ajeltiin kasvattajan tykö ja siellähän meitä odotti 11 aivan ihanaa bernipentua!!! Olipa ne taas vaan söpöjä ja ihania palleroita, ikää pikkuisilla oli vatsa viikon verran että eivät kovin viellä seurustelleet mun kanssa. Lauantaina aamuna pakattiin Rapa ja Vrode autoon ja lähdettiin Tuulan (kasvattajan äidin) kanssa kohti Viipuria. Rajalta päästiin todella hyvin yli, eikä kukaan ollu kiinnostunut meidän hienoista koirista (2 kooikeria ja yksi ranskan buldoggi).

Ennen näyttelyä haettiin vähän evästä läheisestä kaupasta ja sitten eikun leiriytyyn näyttelypaikalle. Näyttelyssä oli kaikkiaan noin 300 koiraa joista varmaan puolet Suomalaisia. Kooikerit esiintyi vasta iltapäivällä joten siinä sai sitten koko päivän ihmetellä ja odotella että pääsisi kehään, no kiva rusketus tuli hankittu päivän aikana!!!Kieli ulkona

Kehään lähdettiinkin sitten aika kiireellä kun kysyttiin että voidaanko esittää meidän koirat vähän aikasemmin että päästään lähteen ihmisten ajoissa kotiin, siis kooikereita oli tasan se kaksi kappaletta jotka meillä oli mukana. No päästiin aikasemmin kehään ja tuloksena oli Rapa: rop ja sertti, Vrode valitettavasti vaan eh.... Nyt vaan puuttuu sitten se toinen sertti sieltä Venäjältä ja sitten mun pienimies on RUS MVA!!! Elokuun lopulla lähdetään luultavsti uudelleen ja jos sitten sen toisen sertin saisi.

Päästiin niin hyvin takaisin päin että ajelin vielä illalla kotiin asti ja pääsi oman sänkyyn nukkuun, oli kyllä Rapakin poikki ja Kasper intoa täynnä kun mamma ja R tulivat kotiin!!! Oikein mukava reissu oli ja toivottavasti pääsen uudelleenkin saman porukan kanssa reissaamaan, sillä huumoria riitti ja kaikilla oli todella mukavaa!!!Hymy

DSC_1388.JPG

***********************************************************************

 

Pojat pääsivät tänään uimaan, kun on niin kuuma päivä ettei oikein muuta voi tehdä. Molemmat nauttivat kyllä "kylpemisestä"!!!

DSC_1402.JPG

Kasper vaan hengaili rantavedessä ja ihmetteli miks Rapa ui koko ajan!!

DSC_1396.JPG

Rapan tyylinäyte miten loikataan veteen!

DSC_1406.JPG

Muutama kuva äidin puutarhasta jossa omenapuut ja sireeni kukkiin parhaimmillaan!!

DSC_1424.JPG

DSC_1428.JPG

DSC_1430.JPG

Löytyi sieltä yksi ampparikin sentään!!