Päivällä tokoiltiin Vaulammilla ja Obelix oli kaiken aikaa sitä mieltä et vaan hänen kanssaa saa treenata kun sinkoili pitkin pihaa kun tokoilin muiden kanssa, no hyvää häiriötreeniä noille muille. Kaikki kestivät häiriön hyvin eikä niitä pahemmin Obelixin sinkoilut sinne tänne haitanneet vaan treenasivat mun kanssa!!!

Rapan kanssa tehtiin temppuja ja kaukoja, temput (siältäen rallytoko juttui) sujuivat todella mallikkaasti ja alkaa Rapalla oleen virtaa vaikka kuinka kun ei ole päässyt paljoa treenaileen viime päivinä tuon tassut takia. Kaukoissa palkkasin ekaa nousua ja se Rapalla ihan pro!!!!

Rokan kanssa aloitettiin seuraamisella ja erityistreenissä käännökset, joita palkkasin nyt namilla et saisin ne tiiviimmiksi. Kivasti onnistuin saamaan käännökset tiiviimmiksi kun ite vaan maltan kääntyä hyvin, kas kumaa kun tuokin auttaa koiraa!!! Kaukojen ekaa nousua treenattiin ja seisomaan nousu upea mutta istuminen vaikea kun tuppaa aina nouseen seisoon, ensin vähän lyhyemmältä matkaa vahvistettiin ja sitten täydeltä matkaa alkoi myös sujumaan!!! Ohjatun suuntia vahvostettiin tänään alustoilla ja nyt ne oikein hyvin, samoinku merkki hieno joka kerta!!!

Uuno aloitti treenit seuraamisella kun mä niin tykkään tuon pienen miehen seuraamisesta ja sitä on niin kiva treenata!!!! Tehtiin pari lyhyttä pätkää juoksua ja se hieman hankala kun Uuni tuppaa siinä vähän poikittaan, tuota voitaisiin katsoa huomen Turus Jaanan kanssa. Liikkeestä maahanmenoja ja ne nyt todella nopeita!!! Suoria luoksetuloja suoraan leluun muutama ja tulee edelleen todella lujaa loppuun asti!!! Kaukoja ensin ihan avo tyyliin liikkeenä ja tuo liike nyt valmis!!!! Kaukoja myös leikkien ja kaikkia asentoja sekaisin, mä pystyn ottaan muutaman metrin välimatkaakin enemmän kuin ennen, kaukot kyllä aika mageen näköiset!!!!

Rokka ja Uuno pääsivät viel kunnon lenkille ja otettiin Viljokin mukaan kun Rapa saa huilata edelleen et saadaan tassu kuntoon!!! rapa on aika hauskan näköinen kun töpöttelee tossunsa kanssa eteenpäin ja ei yhtään haittaa pikku töppönen jalassa!!

Alkuillasta käväistiin Somerolla Uunon&Obelixin kanssa kun Uunolla oli vähän paimennus hommia Obelix pääsi maskotiksi mukaan ja se oli kuin kotonaan siellä vieraiden koirien ja ihmisten joukossa!!! Uunon kanssa käytiin kaksi kertaa isolla laumalla kun kohta alkaa "talvi"kausi ja paimennukset siirtyy sisälle joten käytettiin tilaisuus hyväksi kun vielä voi ulkona isolla laitsalla olla!!! Ekalla kerralla haettiin lampaat ihan metäsn reunasta ja hyvin Uuno ne kokoo kasaan ja tuo mulle, kuljetus sujuu todella mallikkaasti ja hyvin pitää ryhmän koossa!! Toisella kierroksella vaan kuljeteltiin lampaita pitkin laidunta ja homma toimi edelleen yhtä hienosti kun ekalla kiekalla!!! Paimennus on vaan niin ihanaa kun koira nauttii siitä, ei haittaa vaikka meillä nyt haisee vähän lampaan kakka kotona!!!