Tänään melkien koko päivä meni Hesas American car show:ssa. Pojat olivat maalla tarhailemassa, kun tarha oli kuivanut ja oli hyvä ilma olla ulkona. Heti kotiin päästyämme hain pojat ja suuntasimme treenaan MTT:n parkkikselle.

Rasmus aloitti tyhjällä ruudulla joka super makee. Menee todella hyvin sinne ja pysähtyy hienosti käskystä, tämä kaikki toimii kunhan matkalla silmiin ei osa mitään mielenkiintoista ja ihmeellistä. Perään otin viel toisen tyhjän ruudun ja oli samoin todella hieno. En kyllä näin jälkeenpäin tajua miks otin kaks.... ku ei kisois kuitenkaan ikina tehädä kahta peräkkäin.... No tehty mikä tehty. Perään tehtiin vielä pari juoksua kupille. Ruudun loppuosa tehtiin myös kerran ja seuraamaan tulemises lähdin pakoon ihan sen takia et saan Rapan tulemaan ihan täysiä mun vierelle. Seuuramises palkkailtiin hyvästä ilmeestä ja hienoista käännöksistä. Seuraaminen kyllä kokonaisuutena oikein mallikasta!!! Loppuun vielä suora luoksetulo ja sit iltalenkille poitsujen kanssa.

Kotona sisällä molemmat pojat saivat tehdä vuorotellen vähän kaukoja, jotka molemmilla hyviä. Kasper vähän ennakoi, mutta eipä tuo haittaa mua ollenkaan nyt ainakaan. Kasper teki metallikapulan pitämistä, kun taas Rapa metallinoudon -> nekin oikein kivoja molemmilta!!!

Tässä tää meidän päivä sitten olikin, huomen töihin ja sit onkin jo sunnuntai ja sillon ei tehdä mitään kun odotetaan vaan maanantain kisoja Marttilas!! Seuraavat päivitykset tulevat varmaankin maanantaina kisaraportin ominaisuudessa!!! Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille tasapuolisesti!!!