Aamulla lähdettiin metsään poikien kanssa lenkille ja siellähän oli ihan vilpoinen ilma....Siis en mä taas ole ollenkaan tajunnu et kohta pitää alkaa pukeen kunnolla päälle ku lähtee ulkoileen. Tällä kertaa lenkillä vapaana sai viilettää vaan Rokka koska en uskaltanut päästää Rapaa vapaaksi ettei vaan nyt satuta sitä selkäänsä uudestaan ja Kasper nyt tapansa mukaan oli kiinni koska muuten voi vaikka juosta itsensä hengiltä, kun ei tajua ettei ole mikään puma!!!!

Lenkin jälkeen pikku pojat vähän tokoilivat metsätiellä, Rasmus aloitti ja tehtiin ihan perusnoutoja niin puulla kun metallilla. Ideana saada palautus vauhti mahdolliismman lujaksi ja nyt joka kerta palautti hienosti laukalla, apuna käytettiin mun takana olevaa kippoa. Tätä treeniä jatkettava niin keväällä meillä on todella vauhdikkaat noudot. Kaukoja tehtiin leikkien eri pituisilta matkoilta ja Rapa muuten teki todella upaita vaihtoja ja ihan heti kun pyysin. Loppuun otettiin muutaman kerran liikkeestä istuminen ja lisäsin siihen vähän häiriöö lähtemällä juokseen käskyn jälkeen. Ekalla kerralla jäi ihmeissään seisomaan mutta sitten muilla kerroilla istui todella nätisti. Vähän tietenkin piti vielä leikkiä ja hassutella ennenkuin vaihdettiin koiraa.

Rokka aloitti metallinoudolla ja ekalla kerralla teki todella hienot noudon vaikka kapula oli hiekalla. Tein sitten tietenkin uuden perään mutta se ei enään ollutkaan niin hieno vaan Roksu alkoi käänteleen kapulaa tassuillaan enneku otti suuhun.... No sitten hiottiin ja ihmeteltiin kun en tykkää et tassuillaa kääntelee kapulaa vaan sen pitäisi ottaa se suoraan suuhun. Lopulta keksin mennä tekeen noutoa metsikköön niin sitten jäi kääntely pois eli tuo on tuollainen ongelma mikä tulee esiin hiekalla kun kapulaan jää kiinni hiekkaa ja ukkeli ei silloin halua ottaa sitä suuhun. Metallinoutoa siis treenattava paljon eri alustoilla. Kaukoja tehtiin ensin leikkien ja ne on kyllä aivan sairaan hienot. Ekaa nousua palkkailin myös pari kertaa ja sitä onkin nyt tehtävä paljon koska selkeästi se hidas ja vähän epävarma, me ollaan vaan leikitty kaukojen kanssa eikä otettu niitä liikkeenä ku todella harvoin. Loppuun vielä tunnari laudalla ja nyt kaksi oikein onnistunutta suoritusta, meni kapuloille siististi ja haisteli tarkkaan vääriä kun menin oman kohdalle niin haistoi ensin tarkkaan ja sitten nappasi suuhun ja toi mulle. Mä olen kyllä positiivisesti ja iloisesti yllättynyt tunnarista, nyt vaan tehtävä sitä lähes joka päivä että saadaan siihen varmuutta. Ehkä me siis päästään vielä tämän vuoden aikana sinne voittajaan tai siis päästään me sinne koska vaan mutta Rokka alkaa kohta oleen ihan kisavalmis!!!