Eilen aamulla käväistiin Obelixin kanssa rokotuksissa ja "pikku" herra painoi jo 14kg. Käyttäytyi oikein nätisti ja mallikkaasti eläinlääkärissä ja ei huomannut koko rokotusta kun söi samalla nameja!!! Hauska veikko kyllä!!!

Samalla reissulla tokoiltiin muiden koiruuksien kanssa Forssassa, Rapan kanssa ruutu kipolla joka hienosti samoinkun ruudussa maahanmeno ja ruudusta sivulletulo. Seuraamista tempo muutoksia ja käännöksiä ja eipä niissä mitään erikoista. Kaukojen ekaa nousua palkkasin muutaman kerran ja sit tehtiin kaukoja peruuttaen joissa Rapa kyllä todella hyvä!!

Rokan kanssa seuraamista ja nyt namin kanssa niin sain vähän kaipaamaani tarkkuutta siihen, viel on kyllä paljon treenattavaa mutta paranee kaiken aikaa. Ruutu todella hienosti merkin kautta ruudussa maahanmeno ja sivulletulo myös hyvin. Kaukojen ekat nousut kunnossa ja samoinku muutkin vaihdot joita tehtiin peruuttamisen yhteydessä.

Uunon kanssa seuraamista ja nyt palkkasin ensin namilla ja perään lelu joka toimii todella hyvin. Seuraaminen oikein hyvää ja tehtiin paljon temmon muutoksia silleen et kävelin vaan erivauhtia en ollenkaan juossut ja nämä onnistu hyvin.  Ruutu hyvin pallolle, ruudussa maahanmeno nätti mutta seuraamaan tuleminen tehtiin ekaa kertaa ja siinä vähän ihmeissään eli sitä pitää alkaa kanssa treenaamaan ja miettiä sitä käskyä tarkkaan. Kaukojen eka nousu n. viidestä metristä ok. Peruuttaen muita vaihtoi ja ne hyvii, seisomisesta istumaan menoa tarvii treenata ku siinä selvästi hieman epävarma ja tulee mielellään eteenpäin eli sitä aletaan sisällä treenaan.

Iltapäivällä lenkkeiltiin Katin kanssa Torrolla ja löydettiin oikein kiva metsälenkki jossa koirat saa juosta kaiken aikaa vapaana, no kun kerran metsässä juostaan niin olihan Rapan pakko käydä pyöriin jossain kakkakasassa eli illalla suihkuvuoro. Pesin tosiaan Rapan ja ihmettelin et lähteepä siitä paljon karvaa. Eijan kanssa käväistiin sitten tokopalaverissa Hämeenlinnassa ja kun tulin kotiin niin saikin ottaa kamman käteen ja vetää ylimääräiset karvat Rapasta pois. En ole sit ikinä ennen kammannut Rapaa mutta jostain kumman syystä se nyt vaan päätti tiputtaa ylimääräiset karvat pois.... Johtuuko sitten lämpimästä syksystä, iästä tai jostain muusta mutta sitä en tiedä. No nyt on Rapa siisti mies kun olen kammannut sen kunnolla läpi ja ehtii karva viel kasvaan ennen talvea hyvin takaisin. Itseasiassa ei se ole edes kalju vaikka karvaa lähti ihan hirmuinen määrä kai sillä oli sit vaan liikaa karvaa ja tiputti ylimääräiset pois!!!

Tänään ei olla ehditty koirien kanssa puuhaan mitään erikoista kun mun päivä mennyt siivotessa ja leipoessa, no aamulla vähän käveltiin ihanassa sumuisessa ja syksyisessä ilmassa ja tuli otettua muutama kuvakin: