Tänään olen epätoivoisesti yrittänyt pakkailla kamoja viikonlopun reissuja varten.... Hankalaa ku pitää pakata koirien kamatki kahteen osaan ku Rokka lähtee EIjan mukaan reissuun Liettuaan ja Rapa ja Uuno sit mun ja Katin matkaan Ruovedelle. No koirien kamat alkaa olla kasassa, mutta omat sitten taas ei, et huomen tulee viel kiire jossain välissä ku alan heitteleen vaatteita kassiin ja tajuan mitä kaikkea olen unohtanut....

Päivällä Kati poikkesi meillä ja pakattiin autoa vähän valmiiksi ja käytiin tietenkin lenkillä koiruuksien kanssa Elonkierrossa. Vaulammillakin poikettiin kun yksi häkki oli vielä siellä ja samalla omat pojat pääsivät uimaan, Uuno nyt sitten tippui taas laiturilta pää edellä veteen mutta eipä se näytä pientä miestä haittaavan vaan vesileikit jatkui samaan malliin ku ennenkin!!!

Illalla käytiin Pukon kentällä vähän ottamassa tuntumaan kisaesteisiin (siis suomeksi sanottunu panikoimassa!!!) ja se meni oikeestaan aika kivasti, keppien kanssa vähän ongelmii mutta muuten Rokka suoriutui oikein hyvin tehtävästä!!! Rapa otti Jackyn vieressä paikallaolon ja makasi oikein mallikkaasti!!! Uuno on viettänyt tänään vapaa päivää ja kerännyt voimia vkolopun reissua varten et jaksaa olla maskottina sitten koko viikonlopun!!!!

Seuraavat kuulumiset sunnuntaina illalla tai maanantaina ku ollaan reissuista selvitty, toivottavasti kotiin tuomisina on paljon hyviä tuloksia!!!!