Tänään aamu valkeni sateen ja mejän merkeissä, mentiin ajamaan Koijärvelle Annin ja Marjan tekemät jäljet. Jeppe pääsi aloittamaan ja teki suht rauhallisen suorituksen siihen nähden mitä se on joskus ollu! Hyvä Jeppe- pappa!!

Rasmus aloitti jäljestyksen reippaasti ja tarkasti jälkeä seuraten. Haju oli hieman levinnyt kun koko yön oli satanut ja satoi edelleen kun metsässä rämmittiin. Muutaman kerran polut ja riistan hajut haittasivat työtä, mutta palasi aina itse takaisin jäljelle hienosti. Meille oli tehty myös katkokulma, R lähti hakemaan jäljen jatkoa ensin suoraan edestä mutta kaartoi vähän matkan päästä oikealle ja sieltä se jälki löytyi!!! Oli todella hienoa huomata kuinka hienosti R ratkaisi tämänkin vaikka oli sille aivan uusi asia!!! Katkon jälkeen pysyi tiiviisti jäljen päällä, ettei se vaan uudestaan huku!! :) n.50m ennen kaatoa jäljen vieressä ja päällä oli paljon peuran sorkan jälkiä ja vieressä oli luultavasti peurojen makuupaikkakin, niin ei haitannut yhtään pikkuiseni työskentely vaan meni määrätietoisesti jälkeä eteenpäin!!! Oli todella upea jäljestys, niin olen ylpeä pienestä pojastani!! :-D Ens keväällä tähtäämme heti kisoihin ja toivottavasti tulevaisuudessa meillä on jälkivalio titteli!

Jäljestämisen jälkeen suuntasimme tokoileen Jokioisille. Tuija jo siellä meitä odottelikin. Rasmus pääsi aloittamaan ruudulla. Ensimmäisellä kerralla stoppi ja palkaksi pallo ja sit perää kaksi kupille juoksua. Ihana luoksetulo ongelmamme taas näyttäytyi, Tuija käskytti meille luoksetuloa, kun olin jättänyt koiran niin eiköhän se noussut seisomaan... No uudestaan vaan alku ja sit palkka pysymisestä ja toisella kertaa sit vasta suora luoksetulo (vauhdin säilyttämisen takia suora). Täytyy muistaa nyt ennen kisoja palkata paljon pysymisestä ja ottaa vaik sit ihan puun kierron yhteydessä vauhti treeniä. Viimeisenä teimme liikkeestä istumisen, mis ennen liikkeen alkua näytin taskussa olevaa possunsaparoa. Todella hieno istuminen, toivottavasti onnistuu noin kisoissakin niin se on varmasti 10!!!

Rasmus on nyt motivoitunut tekemään hienosti töitä kun taskussa odottaa se saparo tai korva. Tätä käytämme kyllä kisoissa ja katsotaan sitten miten toimii. Nyt muutama päivä ilman saparopalkkaa, niin ei vaan kyllästy tuohon, sit taas palkkaamattomuus treenin yhteydessä saparo mukaan. Tota kyllästymis puolta en ollu tullukkaan ajatelleeksi ennen kuin Marja ja Tuija valistivat minua taas!!! KIITOS!!

Kasper ei tänään treenannut kun just eilen pääsi treenaan. K sai vaan katsella ja ihmetellä. Luulen et hän nautti kun sai olla autossa ja me muut seistiin vesisateessa!! ;)