Päivällä lenkkeiltiin tolleripoikien ja Marjan kanssa Latarissa, olipa kiva käydä siellä lenkillä pitkästä aikaa. Piti vähän tokoillakkin mutta ei vaan jaksanu ja oli niin hirveän kuumakin. Iltasella sain kuitenkin jonkun ällin ja lähdin poikien kanssa tokoileen MTT:n parkkikselle.

Kasper aloitti metallinoudolla, jonka teki ihan omaan tyyliinsä siis hieman hitaasti mutta muuten oikein nätisti. Hiottiin sitä pelkkää palautusta niin että namilla vähän autoin perusasentoa, kyllä näytti niin hyvälle!!! Liikkeestä istuminen tehtiin 2x ja molemmat täyden 10 suorituksia. Seuraaminen on Kapen mielestä ihan mahdottoman kivaa ja seuraaminen tuntuu musta todella hyvältä kun koira ihan into piukassa kulkee siinä vierellä!!!! Loppuun vielä yksi nouto ohjatun kapulalla, joka hyvä ja sitten vaihtamaan koiraa.

Rasmus aloitti ohjatun oikealla puolella. Ei tee niin hyvää kaarrosta oikealle kun vasemmalle, mutta kääntyy silti hyvin. Sakke toimi meille liikkurina, hyvä harjoitella joskus niinkin että joku muu kun mä vien sen kapulan. Kapulaa ei liikutettu tänään oikeestaan kun pari metriä taaksepäin, kun halusin saada tuon kaarroksen kuntoon ja se alkoi näyttää paremmalta. Nyt täytyy vaan tehdä taas vähän alusta treeniä niin saa vahvistettua noit kaarroksia ja varsinkin oikeaa. Seuraaminen oli Rapallakin tänään todella hyvää ja tiivistä. Palkkailin kaikki perusasennot ja pari käännöstä kun tehtiin juosten. Täyskäännös onnistuu jo hienosti juosten!!!Hymy Ruutua tehtiin EVL sääntöjen mukaan. Jokatoisella kerralla palkkasin merkin ja sit jokatoisella kerralla pääsi juokseen merkiltä ruutuun kupille. Toimi kyllä todella upeasti ja hahmotti merkin hyvin. Yksi ruutu tehtiin myös ihan voittaja luokan mukaan ja sekin tehtiin kupille juoksuna niin saadaan motivaatio ihan huippuun! Pari poikaa pyöräili meidän ohi kun Rapa pinkoi ruutuun, ne oli sit vaan todennu: tuolla näköjään koulutetaan noita sotakoiria!!!Nauru Empä usko et Rapasta sotakoiraa tulee.....Loppuun vielä pari suoraa luoksetuloa ihan pentumalliin eli Sakke kokeili pitää Rapasta kiinni kun mä juoksin pakoon, Rapa vaan on niin vikkelä liikkeistään että meinasi tulla kiinnipitäjällä ihan hiki sen kanssa!!!Silmänisku