Eilen päivällä kävin tekeen jäljen Katin Jolindalle Vaulammille ja samalla tein myös Rapalle jäljen jossa kokeilin yhtä uutta juttua makausten suhteen.

Tänään iltapäivällä mentiin Katin kanssa jäljestään jäljet ja ensin pääsi tietenkin hieno rouva Jolinda, jonka jäljestys näyttää oikein hyvältä, vähänkun saadaan viel varmuutta ja itseluottamusta lisää niin siitä tulee hyvä- sanokaa mun sanoneeni!!!

Rapan jälki kiersi sitten hakkuu aukon ja siellä oli joka osuudella kaksi makausta jotka tehty salaisen ohjeen mukaan, katko vasempaa ja pari tavallista kulmaa. Jäljestystä vähän haittasi ajoittain kova tuuli joka puhalsi hakkuu aukolta mutta hienosti Rapa jälleen selvitti jäljen. Katkolla hieman iso lenkki mutta hienosti jäljelle, tuota katkon lenkkiä täytyy kokeilla saada vähän pienemmäksi jos keksis siihen vaikka jonkun hyvän konstin. No sitten niihin makauksiin joissa käytin sitä salaista asetta ja se toimi ihan sairaan hyvin eli jatketaan samaan malliin ja katsotaan minkälaiset makaukset saan ukolle aikaiseksi, no tietenkin täydelliset!!!!

Jälkien jälkeen otettiin myös loput kouruutemme mukaan ja mentii niitä uittamaan ja lyhyelle metsälenkille et pääsivät juokseen. Nyt sitten meillä kotona onkin 5 koiraa kun Katin koirat jäivät meille vkolopuksi hoitoon ja hyvin ne kaikki sopuisasti elelevät ja leikkivät!!!!

Piti niin tänään tokoilla mutta se jää huomiseen kun piti vähän huilata päivällä et jaksaa taas valvoa yön töissä ja huomenna onkin sitten edessä maalaustalkoot, katsotaan minkä värinen mahtaa torpasta tulla, huomenn kyllä pitää tokoillakkin sillä muuten voi tulla paniikki ennen kisoja!!!!