Eilen aamusta heti mentiin elonkiertoon lenkkeileen Anskun ja länderi neitojen kanssa, myös Uuno pääsi tutustuun tyttöhin. Tytöt ei paljoa Uunosta välittäneet ja Uuno ei ihan viel pysynyt perässä mutta pari kuukautta viel kasvaa niin sit alkaa pysymään perässä!!! Kiitos Ansku seurasta ja jatketaan suunnittelua!!!

Käytiin iltapäivällä treenaamassa Rapan ja Rokan kanssa Elonkierron parkkiksella, ensi Rasmus ja jälleen teemana et kaik onnistuu. Ekana sivulletuloja "omatoimisesti" ne todella hyvin. Kaikki jäävät liikkeet tehtiin suorapalkalla ja näissä Rapa oikein loisti, niin ja kaikki tietenkin onnistui!!! Ruutu tehtiin kipolle lähetyksenä niin et vein Rapan merkille ja sekin ihan nappiin!!! Rapan kanssa pystyy niin hyvin tekeen näit kaikki onnistuu treenei vaikka kuinka ja paljon ku tiedän tarkalleen mitä se osaa ja mitä ei.

No Rokan kanssa sitten teemana kanssa kaikki onnistuu mutta siihen ei ihan päästy ja vikahan on ainoastaan mussa...... Sivulletulot oli todella hienot ja ne paljon nopeutuneet Roksuttimen kanssa. Jäävät ok muuten mut maahanmeno hidas ja siinä tehostin sit apua niin sain sen nopeammaksi. Ruutu ensin niin et vietii yhdes lelu ja sit vein Rokan merkille ja siit lähetys se meni tosi hyvin mutta toisella kertaa vietiin edelleen lelu ja sit yritinkin lähettää merkin kautta mut se ei onnistu.... Hetken mietittyäni palkkasin pari merkkiä vaan ja sit kokeilin uudestaan niin johan onnistui. Rokan kanssa on jotenki vaikeempi tehdä kaikki onnistuu treenei tai sit mä vaan teen liian vaikeita treenei ja haluaisin et se osais ne jo.... Tästä eteenpäin täytyy kokeilla oikein ajatella noit Rokan juttui ja kokeilla miettii todella tarkkaan et mitä tehdään.

Illalla kotona viel vähän naksuteltiin, Rapa ensin tarjoili ja muuten kyllä tarjoilee vaikka mitä, päätä tehtiin kanssa naksun kanssa ja se kyl hienosti vaikkei olla hetkeen tehty. Loppuun viel alustaa et saadaan motivaatio paremmaksi mennä sinne. Rokka teki saman setin ja kyllä muuten sekin alkaa tarjoilla aika kivasti. Päässä loistava siihen nähden kuinka vähän ollaan sitä tehty ja sitä täytyy nyt alkaa tekeen koska olen päättänyt alkaa tekeen paikalla olet pää maassa tai siis Rokka tekee!!! Aluatassa oli ainakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita ku Roksu sinkoili sinne ihan täysiä!!!! Uuno pääsi kanssa naksutteleen mutta sen kanssa vasta harjoitellaan koko naksu juttuu mut innokaasti söi nameja!!!!

Tänään päivällä lenkkeiltiin Katin ja koirien kanssa Tammelassa ja sieltä melkeimpä suoraan ajeltiin tokoileen Elonkierron parkkikselle ja yllätys yllätys jälleen teeman "kaikki onnistuu", onkohan siinä jotain ylärajaa kuinka paljon noit KO treenei saa tehdä ku mä olen nyt heti tykästynyt niihin!!! Rapa aloitti jälleen ja tehtiin merkkiä pelkästää, se nyt todella hyvä menee heti ekasta kerrasta alkaen sinne  todella reippaasti häntä heiluen. Liikkeestä istuminen pari kertaa ja se kanssa hieno. Metallinoutoa otettiin kipon kanssa ja nyt paluu vauhti parempi ku ennen et kippo selkeästi auttaa.

Rokka ei tehnyt kuin ohjattua yhdellä kapulalla kun hieman aristi toista etujalkaa, olisiko metsässä juossut johonki risuun tai liukastunut mistä tuosta vauhti hirmusta voi tietää. No mutta oli kuitenkin niin innokas et päätin tehdä tuota ohjattua. Anu vei kapulan aina paikoilleen ja käveli aina niinku olisi vienyt muutkin kapulat vaikka ei niitä laittanut, molemmat puolet tehtiin pari kertaa ja kaikki todella hienosti. Kääntyi hyvin merkiltä ja suoraan kapulalle!!!! Nyt selkeästi on noi suunnat tullut varmemmiksi, sitä jäin miettimään et pitäsikö vaatia Rokka pitämään kaiken aikaa kontaktia kun kapuloita viedään vai annako sen katsoa liikkuria.... No tulin melkein siihen päätökseen et pitää kontaktia niin lukee paremmin sit mun käskyt tai ainaki  näin mää ajattelin. Paikalla olot otettiin viel perään ja nyt ensin makuu ja sit vasta istuminen. Makuussa pää vähän heilui ja haisteli maata mutta kun saan nyt sen pää jutun valmiiksi niin luulen et tuo saadaan korjattua sillä. Istuminen sit ihan hukassa painui nimittäin maahan.... En tiedä johtuiko siit et se jalka vähän kipeä vai menikö jotenkin niin shokkkiin ku makuu tulikin ensin ja sit vasta istuminen ja vapautin istumisen jälkeen vasta pallolle..... Näitä siis lisää ettei aina tee samallalailla vaan vaihtelee niin koirallekkin vaihtelua.

Rapa pääsi vielä makoileen Mayan kanssa pariksi minuutiksi ja makoilikin oikein kauniisti, Sirkka kävi välillä syöttämässa ja hienosti Rapa bongasi heti sen ruokkijan ja tuijotteli sitä!!!!

Uuno pääsi loppuun leikkimään hetkeksi vetolelullaan ja sitten lähdettiin Uunon kanssa Anun ja bc tyttöjen kanssa pienelle kävelylle. Uuno pääsi tutustuun rotunsa edustajiin ja oli kovasti kiinnostunut tytöistä, tytöt vaan juoksivat niin kovaa ettei pieni Uuno pysynyt perässä!!!! Kiitos Anu seurasta ja Uuno haluaa taas pian uudestaan tulla tyttöjä katsomaan!!!

Illalla täytyy lähteä töihin ja ajattelin et yön aikana vähän paneudun viel lisää tuohon treenisuunnitelman tekoon niin saisin mahdollisimman hyvän suunnitelman aikaiseksi ja sellaisen et se toimisi ja siitä olisi paljon hyötyä.  Itseeni olen tyytyväinen siinä et olen Rapan kanssa onnistunut todella hyvin KO (=kaikki onnistuu)  treeneissä, mutta tuo Rokka vähän harmittaa, ehkä mä vielä opin senkin kanssa treenaan niinku haluan!!!