Aamupäivällä suunnattiin Katin ja koirien kanssa nenämme Murronkulman metsiin ja oli aivan upea keli, pakkasta sopivasti ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta!!! Saatiin kävellä aivan rauhassa, no johtuisko siitä et osa matkasta taivallettiin umpihangessa, kyllä jalkalihakset nyt taas kasvaa!!!

Voiko tämän hienompaa talvisäätä olla?

Tämän päiväinen lenkkiporukkamme yhteiskuvassa!!

Me täällä vaan vähän tutkitaan-tuumaa Kape!!!

Kooikeri trio!!!

Romppu pomppii....

Tullaan, tullaan kun vaan ehditään...

Ihanan parin tunnin lenkin jälkeen suuntasin auton nokan Kuumaan ja menin ottaan muutamat kuvat Marjan ja Caritan koirista. Kuvauksen jälkeen treenattiin vielä hetki Marjan pihassa. Rapa aloitti hyppynoudolla, muten oikein kivat mutta istuminen mun vierellä vähän vaikeaa olisko johtunu todella kylmästä maasta tai kiristikö puku jotenki tiedä sitten häntä... Ohjatussa tehtiin vasen puoli nyt ihan liikkurin kanssa, merkki vähän ensin ihmetytti kun kokeiltiin uusia matalampia tötsiä. No kun saatiin merkki kuntoon niin ohjattu muuten sujui oikein hyvin, olen todella tyytyväinen kuinka hyvi R kääntyy käskystä sinne minne haluan!!! Ruutu eka tyhjä, jossa ajautui vasempaan reunaa ja meni sivusta sisään, mutta tässäkin käytössä uudet törpöt ja selvästi vähän tsekkasi niitä. Rapa itse korjasi kuintenkin itsensä todella hienosti keskelle ruutua ja siitä jätti palkka!!! Kupilla tehtiin pari ruutua perään ja niissä ei sitten uuden törpökät enään yhtään haitannu, vaan oli vauhtia ja ilmettä!!!

Rokalla olikin dami päivä kun kerran treenasin Marjan kanssa niin piti käyttää hänen tietojaan hyväkseen. Ekaksi tehtiin eteenmeno niin että Rokka näki kun Marja tiputti ekan mutta kaksi seuraavaa tiputettiin kun R palautti mulle edellistä. Hyvin menee damille, mutta kun se vähäkin kylmä tai luminen niin pitää hetki miettiä voiko sitä ottaa suuhun. Kanto ote myös on hieman epävarma noitten lumisten damien kanssa. Hyvin kuitenki haki kaikki ja toi mulle suhteellisen reippaasti, into oli kova päästä tekeen dami puuhii. Toisena harjoituksena tehtiin Marjan ohjeistama juttu eli Marja jäi pitään koiraa mä kävelin pois päin ja tiputin matkalla damin maahan n 10-15m päähän koirasta ja jatkoi itse vielä matkaa hetken eteenpäin. Pysähdyttyäni annoin Rokalle -hae- käskyn ja se painoi täysiä damille otti sen suuhun ja toi mulle, nyt otti paljon paremmin sen suuhunsakin!!! Tehtiin toinen samanlainen ja nytkin kaikki meni todella hyvin, kunhan mä muistan etten kumarru koiran puoleen kun damia mulle. Rokalle ei ole opetettu vielä sivulle tuomista, mutta sitä tässä voisi pikku hiljaa alkaa miettiin ja harjoitteleen, samoinku Marjan neuvomia pitämis juttui. Tiesin et saan Marjalta paljon uusia vihjeitä ja neuvoja noiden damien suhteen!!! Kiitoksia!!!

Nyt kotona on ihanan rauhallisia ja levollisia koiria, itselläkin on todella hyvä mieli kun tuli ulkoiltua ja tehtyä koirien kanssa vaikka mitä tänään. Kiitoksia ystävät seurasta oli todella ihana päivä!!!