Perjantaina ennen tokoryhmien vetoa tokoilin omalla kentällä koirien kanssa eli Rokan kanssa hyppynouto jotka ihan ok, vähän voisi paremmin ottaa kapulan suuhun mutta Rokaksi hyvä silti. Ruutu muutaman kerran lätkällä ja ne todella hyvät, katsoi ruudun tarkkaan ja sitten vauhdilla merkille ja sieltä  ruutuun. Luoksetulon maahanmenosta sain oikein ahaa elämyksen ja kokeilin sitä maahan käskyllä kun tähän asti olen käyttänyt down käskyä ja uskokaa tai älkää "uudella" käskyllä tippui oitis maahan eli tämä otetaan käyttöön. Tehtiin myös kaikki jäävät suorapalkalla ja kokeilin niissä myös tuota "uutta" käskyä ja se toimi siinäkin oikein hyvin, kaikki jäävät muuten oikein hyvät!!! Paikalla istuminen joka ei kyllä nyt ihan nappiin sillä valui maahan, no kävin korjaamassa mutta jotenki se mielentila väärä eli nyt keskitytään siihen ennen kisoja et saadaan se onnistumaan!!! Tunnari kerran ja se nätti ja varma!!

Uunon kanssa pari kertaa ruutu lätkällä ja lätkää tarvii siirtää vähän eteenpäin kun meinaa mennä nyt ulos ruudusta kun kääntää itsensä lätkälle. Ruudut muuten oikein nätit!!! Hyppynouto kolmella erilaisella kapulalla ja kaikilla ihan super hyvin, yksi kapula oli metalli ei tuottanut mitään ongelmia!!! Seuraamista pitää pätkää ja kaikkia nopeuksia ja käännöksiä sekoitettu sinne joukkoon, seuraaminen aikas mukavaa ja tarmokasta, paikkakin pysyi nyt hyvin. Alkaa tuo seuraaminen muistuttaan sellaista kun sen haluisin olevan!!! Liikkeestä istuminen kerran ja se kanssa ihan nappiin. Tunnari kerran ja se hieno ei mitään epävarmuutta. Tokokoulutusten jäälkeen otin Uunon viel suoraan autosta ja tehtiin tunnaria, siinä nyt ekalla kerralla hätäilyä ja toi väärän mutta uusinnalla oikein nätti tunnari!!!

Lauantai & sunnuntai päivät meni töissä, mutta vähän sentään kotona jaksettiin jotain puuhata iltaisin tai sunnuntaina ainakin jaksoin lauantaista ei nyt ole mitään musitikuvaa.... Sunnuntaina menin oikein MTT:n puistoon nurmelle treenaan tulevia koitoksia varten ja Rokka aloitti ohjatulla, tehtiin ihan yhdellä kapulalla molemmat suunnat ja ne nätit. Tunnari kerran ja sekin oikein nätti. Suoro luoksetulo pari kertaa ja niissä vauhtia, siihen oli hyvä lopettaa treenit Rokan osalta.
Uunon kanssa aloitettiin kaukojen ekalla nousulla ja nousee hyvin 20 metristä niin seisomaan kun istumaankin. Pitkän matkan vauhtinouto x2 ja nyt vaihtoi molemmilla kerroilla hienosti kapulan leluun ja taisi sitä vauhtiakin vähän tulla kun menin nurkan taakse karkuun. Loppuun palkkaamattomuustreeni johon kuului, kaukot, suoraluoksetulo, perusnouto, seuraaminen, liikkeestä istuminen ja tunnari. Kokonaisuutena kaikki aikas kivasti paitsi et kaukojen loppua pitää treenata kun hyppää istumaan kun lähden käveleen kohti. Tunnari onnistui todella hienosti vaikka alla paljon liikkeitä palkatta eli sitä tunnari pitää nyt vaan vahvistaa ja paljon et siihen saa varmuutta. Olipa hyvät treenit ja mukavaa!! smiley

Tänään maanantaina aamutuimaan lenkkeiltiin Katin kanssa Tammelassa yhdellä ihanalla järvellä, koirat saivat uida ja juosta pitkin metsiä minkä jaksoivat!!! Kyllä nuo aamuiset metsälenkit hyvässä seurassa on vaan niin ihania!!! heart
Iltasella ajelin Uunon kanssa Turkuun Jaanan toko-oppeihin, kiitos jälleen!!! Halusin et katsotaan Uunon luoksetuloa ja varsinki sitä seisomista kun ei stoppaa.... No olen sitä kotona nyt vähän vahvistanut niin nyt stoppasi todella hienosti eli kyllä tuo treenaaminen tuottaa vaan tulosta!!! Luoksetulo muutenkin hyvä ja nyt vaan jatketaan stoppien vahvistusta koska nekin vaan tarvii sitä treeniä!!!

Välissä tokoilin vähän mun lainakoiran kanssa, joka on vaan niin ihana ja taitava herra!!! wink Toisena juttuna Uuno teki tunnaria jossa valitin et on hieman hätäinen, no ekalla kerralla teki tietenkin ihan 10 tunanrin. Vaikeutettiin tunanria sitten niin et siellä kapuloiden ympärillä myös ihmisiä ja kapuloita oli paljon. Ekalla kerralla ei malttanut haistella tarpeeksi vaan jäi pyörimään ekoille kapuloille ja toi väärän, lähetin uudestaan ja sitten haisteli tarkkaan ja oma tuli mulle!!! Tehtiin samanlainen harjoitus toisen kerran ja siinäkin ekalla lähetyksellä vähän turhan kiire ja nousi väärä, uusinnalla jälleen oma mulle!! Nyt vaan treenattava tunnaria joka päivä vähintään se kerta ja tehtävä erilaisii variaatioita et Uuno oppii keskittyyn ja haisteleen tarkkaan vaikka siellä kapuloilla olisi mitä!!! Kiitos Jaana tästä vinkistä en ole ennen ajatellutkaan!!!
Loppuun paikalla makuu Cindyn kanssa ja pää nätisti maassa kun jäin ensin hetkeksi näkyviin ja sitten vasta piiloon. Paikalla olo rauhallinen ja siisti!!! Hyvät treenit Turussa jälleen, näitä paljon lisää!!! wink