Aamupäivällä huilattiin hetki yövuoron jälkeen ja sit suunnattiin perinteisiin juhannusajoihin Murronkulmalle, siis pällisteleen jotain vanhoja koneita (mä pääasiassa vaan kameran takaa). Pojat pääsivät myös mukaan pällisteleen ihmisiä, no Kapella oli taas vaikka kuinka energiaa ja ei meinannu pysyä ollenkaan nahoissaan....ihmisiä oli niin paljon ja miksei kukaan rapsuta häntä....??!!! rasmus nautti uimisesta ja muutenkin vaan hengaili ja etsi kaikkia kivoja hajuja.

Maalla käytiin reenaileen ja tänään reenasi vaan Rapa mun laiskuuden vuoksi. Aloitettiin tuolla hyppynouto harjoituksella, jota tehtiin viime viikollakin. Tänään sujui jo paljon paremmin, mutta tuppaa vaan suoraan kapulalle edelleen kun seison esteen vasemmalla puolella. Ilman kapulaa kyllä hyppää esteen yli vaikka lähettäisin mistä, no tuota pitää vaan harjoitella paljon lisää!!! Rapa oli todella energinen ja jopa leikki fubbansa kanssa pitkä tovin ja tehtiin sen kanssa myös peruuttamista joka aivan sairaan hienoa ja peruutti vaikka kuinka pitkälle ja nopeasti!!!Silmänisku

Otin pari kuolleen kapulan noutoa ruokakupilla ja niissä oli nyt hyvä vauhti ja ilme. Otettiin myös ohjatun oikeaa puolta ihan kapulan kanssa ja tämäkin niin että vapautin suoraan ruokakupille mun taakse ja tämä TOIMII!! Sakke vei kapulan vaihdellen 5-10m, käännökset merkiltä oli hyviä ja nyt haki todella reippaasti ja innokkaasti kapulan. Pari kertaa ihan "hyökkäsi" kapulan kimppuun, mutta tuo ei meitä haittaa pääasia että on kivaa!!! Loppuun vielä 2x ruutuun kupille ylipitkältä matkalta (n.35m), voi sitä vauhdin hurmaa!!! Oli kyllä niin kivat ja iloiset tokotukset ja niin ihanaa kun Rapa oli tänään leikki tuulella ja sain palkattua lelulla taas välillä.

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JUHANNUKSEN JATKOA KAIKILLE!!!

DSC_1872.JPG