Maanantaina treenailin kaikkien kanssa kotipihalla vähän keppei, Rokan kanssa tehtiin jälleen mun irtoamista niin sivulle kuin eteen ja taaksekkin ja hienosti kyllä pujottelu paranee ja tulee varmemmaksi ku olen sitä nyt treenaillu. Rapa ja Uuno tekivät muutamaan kertaa ohjurien kanssa ja hienosti menee!!!! Käytiin illansuussa lenkkeileen Elonkierrossa ihanassa aurongon laskussa Anskun ja länderi neitojen kanssa ja samalla vähän hajoiteltiin koirien esittämistä tulevia reissuja varten. Mä siis harjoittelin tyttöjen esittämistä ja Ansku poikien ja vähän katsottiin jos joudutaan juokseen peräkkäin et kumpi voi olla ekana ja kaikkee sellaisia pieniä hienosääö juttui mitä kuitenkin pitää miettiä!!!! Tulis nyt vaan ne reissut jo niin päsätäis oikeesti esittään noita koirii!!! Kiitos Ansku ja tytöt seurasta oli ihana lenkkeillä niin upeassa ilmassa vaikka joku perhanen lintu oli vähän erimieltä meidän reitti valinnasta!!!!

Tiistaina töissä vierähti aamupäivä ja päivä ja sit olikin niin kuuma ettei oikein jaksanut tehdä mitään. Illalla meille tuli kylään Kati koiriensa kanssa ja ihmisii tutustuun kooikereihin. Oli kyllä kiva esitellä rotua ja Rokka sekä Uuno olivat ihan innoissaan kun lapset potkivat ja heittelivät niille palloa varmaan reilun tunnin ja Rapa puolestaan sai nameja kun esitteli kaikki temput mitä osaa!!!! Kyllä oli muuten väsyneitä koirii sen jälkeen meillä!!!

Käytiin Katin kansa vetään viel muutamat jäljet ihan uuteen metsään meille ja olikin oikein hyvää metsää. Vähän meidän suunnistus taito joutui koetukselle ja hieman petti kun vähän kierreltiin ojia ja tehtiin muitakin mutkia, niin meinasi yhdeltä jäljeltä takaisin tielle löytäminen olla hieman hankalaa mutta löydettiin kuitenkin!!!! Kompassiahan ei voi käyttää ku tekee harkkajälkee vaan mennään vaan sitä mistä hyvältä tuntuu!!!! Illalla vielä käytiin Saken kanssa Elonkierrossa lenkkeileen ja vähän kuvaileen poikia kun oli niin upea ilta:

Rasmus kirmailee

Rokka vauhdissa heinikossa!!!

Uuno tulee ja lujaa

Koirat aurassa kun kurjet konsanaan!!!

Vauhtiveikot!!!

Tänään keskiviikkona Kati ja koirat tulivat meille heti aamusta aamukahville ja Kati vähän hieroi mun vetreää selkääni, joka ei kovin vetreä kyllä ollut!!!! Lähdettiin myös metsään jäljestää eilen tehdyt jäljet, aloitus vuoro tänään Uunolla joka meni koko jälkensä aika kivasti. Jälki oli varmaan 150m pitkä ja siinä yksi kulma makauksella. Eka osuus aaltoillen ja nuuskien vähän kaikkea mutta eteni kuitenkin koko ajan jäljen suuntaisesti. Kulman jälkeen työskentely parani hurjasti ja mentiin kaadolle asti ihan jäljen päällä ja nenä maassa nuuskien. Oikein hyvä suoritus, ku tuolla Uunolla ei kuitenkaan ole mitään rodunomaisii piirteitä tuohon verijäljen ajoon!!!!

Rasmus jäljesti oman jälkensä todella varmasti ja tarkasti, niinku aina!!! Makauksii oli 8 ja OTTI ne KAIKKI, todella hyvä juttu et olen saanut Rapan ymmärtään mitä makauksilla kuuluu tehdä, vaihvistusta ne tietenkin vielä kaipaa ja paljon!!! Katko oikealle suoritettiin hyvin rangastamassa ja osuttiin ihan jäljen alkuun eli loistava suoritus sekin!!!!

Rokan jälki sit eilen vähän venähti kun me vähän hukattiin Katin kanssa se tie, niin Rokka sai sitten oikein kunnon pituisen jäljen!!! Kaksi ekaa osuutta mentiin todella hyvin ja tarkasti. Viimeisen osuuden puoliväillä oli kosteikko jossa jo eilen oli hirven jälkii mut nyyt niitä oli paljon lisää ja hirvet varmaan lähteneet siitä juuri ennen meitä. Pikkasen alkoi työskenteleen Rokan nenä ilmassa ja kovasti olisi mieli tehnyt mennä riistan jälkien perässä. Muutaman käskyllä Rokka jatkoi kuitenkin verijälkeä ja pystyi siihen yllättävän hyvin. Onneksi nuo jäljet tuli aika lopussa niin Rokka pääsi sitten kaadolle kun selvitti hankalan tilanteen ja sai hyvin vahvistettua sitä verjäljen seuraamista!!! Olen Rokkaa jälleen ihan super tyytyväinen kun jäljestys oli todella hyvää viime kesään ja kevääseen nähden, vaikka tuli tuollainen hankala riistapaikka niin pystyi kuitenkin jatkaan työskentelyä!!!!

Jälleen kotona mukavan rauhallisia koiria kun ne vaan nukkuu tuossa lattialla!!!! No illalla pääsevät vielä uimaan ja nauttimaan vesileikeistään!!!

Muutama kuva poikien palloleileistä viikonlopulta:

 

Rappa lempileikeissään!!!

Väsynyt jalkapalloilija!!!