Aamulla kello soi todella aikaisin ja sai taas miettiä et mitä kaikkee sitä ollenkaan tekee noiden rakkaiden karvavarpaiden eteen, no kuitenkin lähdettiin ajeleen Lacinan ja Rokan kanssa kohti Seinäjoen KV näyttelyä. Onneksi lähdin Saken autolla kun siinä on talvirenkaat jo alla, sillä paikoittain lunta oli tiellä varmasti 15cm eikä aura-autoja näkynyt mailla eikä halmeilla.... Siellä sit köröteltiin hiljaksiin Seinäjokea kohti tai niin ainakin luulin.... No navilla oli tänään joku v....tuilu päivä se ohjas mut nimittäin Peräseinäjoelle enkä tajua miksi sillä tarkistin vielä et olin kirjoittanut ositteen ihan oikein. No mä sit tein sellaisen pienen maaseutu ajelun ja katselin minkälaista metsää kasvaa Peräseinäjoella.....

Ehdittiin kaikesta huolimatta oikein hyvin näyttelypaikalle ja siellähän oli jo paljon tuttuja. Rokan kanssa nuorten luokassa oli kaksi muuta urosta ja kaikki saivat erin. Kilpailuluokassa Roksutti sijoittui toiseksi ja PU kehässä sijoituttiin hienosti neljänneksi, oikein kiva sijoitus nuorelle miehelle. Lacinan vuoro koitti sitten melkein heti perään, Lacinalle tänään eh ja avoimen luokan toinen sija. Me lähdettiin heti kehän jälkeen ajeleen takasin kotiin ja tällä kertaa navikin oli ihan kartalla ja samaa mieltä mun kanssa minne mennään ja aura autotkin olivat jo heränneet ja lähteneet liikenteeseen!!!

Rokan arvostelu: Hyvän tyyppinen. Hyvä runko. Tarpeeksi pitkä kaula. Masculinen pää hieman pyöreät silmät. Hyvä etuosa, hyvät kulmaukset takana, vähän liikkuu ahtaasti takaa ja avoin edestä. Liikkeessä ja myös seisten etujalat vähän kääntyvät ulospäin. Hyvä luonne, Hyvä turkki. Tina Sulce, Latvia eri2, pu4

Kotiin tultuani lähdettiin melkein heti poikein kanssa Kartanon puistoon tokoileen ja vähän otettiin kuviakin. Rokka sai aloittaa tokoilut ja ekaksi treenattiin luoksetulon stoppien jälkeisiä liikkeelle lähtöjä. Stopit nyt vähän venyivät mutta eihän niitä treenattukkaan, liikkeelle lähdöt teräviä ja palkkailin ne pallolla mun taakse niin sain ukon tuleen täysiä. Ruutu tehtiin joka suunnasta ja niin ettei Rokka nähnyt kun laitoin lelun sinne taakse, hienosti hahmotti ruudun joka kerta ja juoksi täysiä tötsien välistä etsimään palloaan. Itsenäisiä sivulletuloja otettiin muutama ja nyt ukkeli ihan selkeästi tajunnut mitä oikein haetaan eli nyt vaan lähdetään tiivistään perusasentoja. Tunnaria tehtiin laudan kanssa ja ekalla kerralla haki jälleen vaan piilotettua kapulaa mutta parilla toistolla tajusi ettei se kapula ole  piilossa. Kokeilin myös kasalla mutta se ei todellakaan toiminu eli nyt jatketaan laudalla ja täytyy kokeilla vaan joka päivä treenata tunnaria et saa Roksun ostamaan tämän jutun idean.

Rasmus pääsi nyt myös tokoileen kun oli niin innokas ja ei ole enään oireillu selkäänsä. Tehtiin muutamat ruudut kipolla ja oli ainakin vauhtia, sillä melkein varasti ruutuun ilman lupaa!!! Pari kertaa kierreltiin puuta ja otettiin luoksetulon stopit jotka oikein hyviä. Loppuun tehtiin tunnari joka jouduttiin tekeen muutaman kerran, kas kummaa kun ukolla vähän virtaa ja ei ihan ekalla kerralla se oma sieltä tullu. No uusinnalla saatiin tehtyä sitten täydellinen tunnari ja siihen oli oikein hyvä lopettaa. Rapa oli kyllä todella energinen ja täynnä intoa!!!

Muutama kuva kartanon puistosta ja elonkierron pellolta:

"Missäs se pallopää on...."

"No siinähän se lentää"

Johtaja Kaspertti!!!

Rapa tärkeänä

Vieraileva tähtemme Lacina

Perä kanaa....

Välillä vuorot vaihtuu

Syksyinen hauska pökäle!!!!