Eilen käytiin aamusta Anskun ja länderi neitojen kanssa lenkillä elonkierrossa ja oli todella hauskaa. Mulla oli mukana kooikeri pojat ja niillä oli kivaa kun mukana oli kolme ihanaista neitiä, eivät oikein tiennet kenen perässä olisi juossut. Fyran Ossi-orava oli kaikkien suosikki ja sitä taisikin vuorotellen kantaa Rapa, Rokka jaFyra!!! Kiitoksia seurasta mennään uudestaan kun vaan ehditään!!

Iltapäivällä mentiin Kapen kanssa vetään rekeä Vaulammille kun nuorempi kummipoikani ja hänen iso veljensä tulivat ajelulle. Kasper veteli rekeä todella mielissään ja paljon iloisemmin ennen kun käytössä oli uudet valjaat. Tilasin messarin vkoloppuna Hollolan nahkapajalta uudet länkivaljaat ja viime viikolla ne sitten tulivat postissa, nyt ne on testattu ja todella hyviksi todettu!!!

Valtteri ja Kasper ryhdikkäänä!!!

Tänään kävin aamusta taas elonkierros kunnon aamulenkillä että pojat pääsivät juokseen ja riehuun. Lenkin jälkeen saapui vanha koulukaverini poikiensa kanssa kyläileen ja jälleen luvassa oli myös pieni rekiretki Kapen kanssa.

Nyt Kape ei joutunutkaan niin paljoa veto hommiin, kun Paavo halusikin mieluummin taluttaa Kapea!!! On Kape vaan niin ihanan varovainen, kun ei ottanut askeltakaan ilman lupaa kun Paavo talutti!!!

Neljäksi olinkin sopinut treffit Johannan ja Jackyn kanssa Murronkulmalle, käytiin tekeen metsälenkki ja leikittään nuoria miehiä. Mulla oli mukana jälleen kooikeri herrat, kun Kape jäi jo päivällä maalle syömään luita Viljon kanssa tarhaan.  Rapan piti pitää huolta lenkillä et nuoret miehet osasivat käyttäytyä kunnolla, mutta siihen olen kyllä tyytyväinen et pystyi niin rennosti lenkkeileen Jacky-collien kanssa vaikka sillä onkin aikamoiset traumat noista collieista. Hyvää terapiaa ja onneksi ei Jacky pahemmin säikähtäny vaikka Rapa kertoi kuka on pomo ja kuka ei!!! Lopuksi Rapa sai mennä autoon niin pääsivät nuoret ukot vielä kunnolla painimaan ja juokseen, on ne vaan niin hauskoi!!! Kiitoksia seurasta ja mennään mekin pian uudestaan yhdessä lenkille!!!

Lenkin jälkeen kävin hakeen Kapen kotiin ja samalla hiihtään muutaman lenkin Rapan ja Rokan kanssa kun mun ladut oli käyty avaamassa. Nyt hiihto sujui jo todella loistavasti eikä Rokka enään syöksyny edes hankeen kun kerran. Vetikin jo paljon pidemmän matkan kun ennen ja selkeästi alkaa nauttiin hommasta. Huomaa että pikku ukolla on vähän mörköikä tuloillaan, tiellä ladun vieressä sattui menemään hevonen ohi no tuo ukkohan meni päättäväisesti häntäpystyssä haukkuun siihen tien "viereen" (n 20m tiehen matkaa kuitenki), hevonen vaan lähestyi eikä ollu moksiskaan Rokasta niin eiköhän tullu ukolle ikävä mammaa ja äkkiä mun perään häntä koipien välissä ku mä olin kuitenkin melkein toisella puolella peltoa!!! Hui kun oli pelottava hevonen, kun uskalsikin ravailla siinä tiellä meidän hiihtoladun tuntumassa. Kaiken huipuksi tuo pikkumies on nähny hevosia monta kertaa kun on ollu mun mukana tallil sillon ihan pentuna, eikä niitä ole ikinä ennen noteeranu mitenkään.... No mörköikä tekee ihmeitä, katsotaan mitä seuraavaksi pitää alkaa puhiseen ja sitten pelätä loppujen lopuksi....

Huomenna onkin kiireinen päivä tiedossa, ensi Turkuun Lentsun yksärille ja sitten illalla katsoon ihania pentusia Vihtiin!!!