Päivällä käytiin Forssas asioilla ja pojat pääsivät mukaan kun kävin samalla matkalla vähän palautteleen Rapan kanssa Pilvenmäellä. Tehtiin ruutua kipolla ja meni aivan sairaan lujaa sinne. Liikkeestä istuminen tehtiin myös muutaman kerran ja se kanssa oikein hyvä, samoin suora luoksetulo. Kaukojen kanssa aloitettiin uusi projekti eli kaukot kuntoon ja näyttäviksi, siis leikittiin vaan kaukojen kanssa ja mä vaihtelin etäisyyttä, alku näyttää ainakin todella hyvältä. Paljon tietenkin vaan temppuiltiin ja hölmöiltiin yhdessä, taisi ohi menijät vähän ihmetellä et mistä olen karannu!!!

Kasper pääsi tokoileen myös, tehtiin hieman seuraamista ja se oli alku kankeudun jälkeen oikein malliaksta, samoinkuin liikkeestä istuminen. Kaukoja vähän leikkien ja lopuksi liikkeenä, nekin oikein hyviä ja iloisia. Kasper oli kyllä ihan super innoissaan kun pääsi touhuamaan mun kanssa kaksistaan!!!

Illalla oli vuorossa Rokan agilityn ja tänään teemana hyppyjumppa ja irtoaminen. Hyppyjumpalla aloitettiin ja siinä ekoilla kerroilla Rokka roiski taas vaan menemään (rimat kuitenkin pysyi ylhäällä) mutta alkoi keskittyyn hommaan kun sai turhat energiat purettua ja sitten alkoi hypytkin näyttään oikein hyviltä. Irtoaminen aloitettiin ensin  kahdella esteellä, sitten kolmella ja lopuksi neljällä esteellä niin että koiran piti mennä eteenpäin vaikka ohjaaja ei tullutkaan vierellä. Pienien alku vaikeuksien jälkeen Rokka irtosi oikein hyvin ja paineli eteenpäin vaikka mä jäin kauaksi taakse. Tehtiin myös pientä rataa jossa oli aluksi kaksi hyppyä, sitten pari putkea ja loppuun tuo sama neljän esteen suora jossa kolme hyppyä ja pituus ja koiran piti irrota eteenpäin. Ekalla kerralla rata meni oikein hyvin kunhan mä mistan vaan tarpeeksi ajoissa kertoa mihin mennään ja ohjata jämäkästi. Toiesella kerralla alku meni oikein hyvin mutta sitten loppu suoralla ohitti esteitä, otti selkeästi häiriöö musta kun tulinkin mukana enkä jääny sinne putken tykö katteleen, niinku hölmönä jäin ekalla kerralla!!! Otettiin loppu sitten vielä uudestaan ja nyt saatiin onnistuun kun mä liikuin vähän rauhallisemmin. Loppuun tehtiin vielä itsenäisesti puomin kontaktia ja se kyllä paranee, kunhan muistaisin tehdä sitä kotonakin....

Muutama kuva päivän lenkiltä:

Mistäköhän tuo kieli oikein tulee.... ???