Miksiköhän päivitykset ovat taas jääneet... No nyt niitä kuitenkin tulee... Tiistaina oltiin Rapan kanssa dogtiimin tokokurssilla Forssan linja-auto aseman kupeessa. Aloitettiin ruudun loppuosalla ja siinä halusin lisää vauhtia seuraamaan tulemiseen. Katsottiin eka kerran miltä se näyttää ja sit tehtiin vauhdikkaita sivulletuloja niin et mä lähdin pakoon aina käskyn jälkeen. Rapa selkeästi piristyi ja mun mielstä tuli jopa nopeammin. Tehtiin kolme nopeaa ja sit yksi tavallinen ja tavallinen oli hieman parempi noidan nopeiden jälkeen eli nyt paljon tuollaisia nopeita niin saadaan se vauhti kuntoon. Anulta sain hyvän vinkin ku olen jättäny Rapan aina seisoon ruutuun ja sit vasta käskeny maahan kun olen alku pisteessä itse takaisin, jos jätänki nyt vaan suoraan maahn kun tää harjoitus on nyt kuitenkin aivan eri kun ruutuun pysähtyminen. Uskon siihen et Rapa saattaa vähän paineistua kun seisoo siellä ruudussa niin kauan kun kävelen takasin alkuun eli nyt myös tätä aletaan tekeen erilailla.

Toisena liikkeenä tehtiin tunnaria ja Rapa teki ihan liikkeenä, muuten hyvä mut kun oli ottanut oman suuhun niin kääntyi viel muihin kapuloihin päin ennenku lähti mun tykö. Tähän saatiin hyvä vinkki kanssa, heti kun on ottanut oman suuhun niin palkka näkyviin tai sit voin jopa lähtee karkuun et saadaan palautus nopeaksi ja että lähtee heti pois kapuloilta kun on ottanut oman suuhun. Empä ole tuotakaan ite hokassu, onneksi joku kattoo joskus vierestä ja sanoo mitä pitää tehdä!!!

Itseksemme teimme vähän seuuraamista, kaukoja ja temppuja. Rapan treenivire oli ainakin tuolloin todella hyvä ja oli kaiken aikaa valmis tekeen lisää. Sivulletuloa tarjoili joka välissä ja palkkailin siitä surutta et pysyy vahvana ja mukavana juttuna.

Eilen vietinki koko päivän töissä ja koirat saivat ansaitun lepo päivän. Tänäänki ovat saaneet levätä kunnon aamulenkkiä lukuun ottamatta. Oli pakko lähtee taapertaan elonkierron pelloille melkein kahdeksi tunniksi kun oli niin kaunis aamu; oli vähän pakkasta ja  maa aivan roudan peitossa. Kyllä pojat juokisvat ja kirmailivat, tuo pakkanen saa ne aivan hulluiksi. Hassua on myös se että kooikerit saavat aina samoissa kohti lenkkiä sekarit, ihmeellinen juttu!!! Lenkin ohessa tehtiin muutamia luoksetuloja ihan lennosta ja nyt Rokka on oivaltanu hyvin et palkka tulee sivulta, ei tarvi enään paljoa auttaa kun keikauttaa itsensä sivulle istumaan. Rapa pääsi myös kiertään rehupaaleja ja ottamaan muutaman ihan "virallisen" luoksetulon joissa oli sitä vauhtia ja ilmettä!!!

Huomenna toivottavasti ehditään vähän treenaileen poikien kanssa ennenkun lähden pikkujouluihin, siis tietää ettei lauantaina ainakaan mitään treenata tai jos treenataan niin mä makaan vaan sohvalla tai sängyssä ja ohjailen sieltä!!! Sunnuntaina onkin vuorossa Tampereen ryhmänäyttely johon suunnataan esittään muutama tollo ja kooikeri, myös Rapa pääsee kehään ihan vaan huvin vuoksi. Siis seuraavaksi päivitellään näyttelykuulumisia!!! Hauskaa viikonloppua kaikill!!!