Lauantaina iltasella käväistiin Vaulammilla ja Uunohan pääsi tottakai tokoileen vähäsen, tehtiin ruudun keskikohta treeniä ja siinä Uuno kyllä todella hyvä ja aktiivisesti lähtee keskikohtaa etsimään jos ei ihan heti osu sinne!! Salamakävely ihan koko liikkeenä ekaa kertaa ja aika hieno suoritus, maahanmeno hieman hidas mutta muuten ei mitään moitittavaa. No maahanmenoja ollaan tehty todella vähän viime aikoina kun ollaan tuota istumista treenattu paljon, mutta treenillä sen saa kuntoon! Tein myös kaikki jäävät yksitellen ja ne nyt hyvin!! Loppuun palkkaamattomuus treeni jossa suora luoksetulo, hyppynouto, metallinouto ja tunnari, mitäs tästä sitten muuta kertomaan kun että kaikki onnistu todella hienosti!!!smiley

Treenien jälkeen Uuno keksi uuden ihan huippu kivan jutun, nimittäin trampoliinin!!! Mä Leevin kanssa siellä pompin niin olihan Uunon myös pakko päästä pomppimaan ja siellä se mun ja Leevin kanssa hyppeli ja pomppi. Saiskohan tuolla treenattua niitä syviälihaksia, kun joutuu kuitenki kaiken aikaa tasapainoilemaan vartalonsa kansaa?

Sunnuntaina oli päivällä vuorossa tämän vuodet ekat verijäljet ja tällä kertaa töihin pääsi Rokka ja Uuno. Rokan jälki noin 700m pitkä ja ihan normaali avojälki. Rokan jäljestys rauhoittunut todella paljon viime vuodesta ja nyt alkoi jo tuntumaan et sen kanssa voisi mennä kokeisiinki ja varmaan toukokuussa menemmekin. Hyvää perusjäljestystä koko matkan, vähän pellonkulmassa oleva kulma meinasi tuottaa ongelmia mutta hyvin Roketti sen selvitti!!! Olen oikein tyytyväinen Rokkaan ja sen työskentelyyn!!!

UUno pääsi kanssa jäljestään, olisko ollut Unskin elämän kolmas tai neljäs jälki ja pituutta oli tällä kertaa reilu 300m ja pari kulmaakin matkalla. Uuno haisteli hyvin alun ja lähti liikkeelle mutta mä pöllö kun kehuin sitä niin alkoi ihmetteleen ja katselemaan mua et mitä mä siellä oikein höpötän.... No kun mä olin hiljaa niin jäljestys sujui todella hyvin ja Uuno teki hyvää työtä. Välillä selvästi vähän ihmetteli mitä tekee ja silloin alkoi etsimään keppejä mulle mutta kun vaan käskin uudestaan jäljestään niin nenä meni maahan ja matka jatkui!! Kulmilla oli selvästi vähän ihmeissään et mitä niillä pitää tehdä mutta pienellä avustuksella matka jatkui ja toisella kulmalla Uunolle itsellä oli selvästi ideaa et tästä jatketaan matkaa!!! Voipi olla kesän aikana Uunonki kanssa mejäkokeessa käydään kun tuo jäljestys oli nyt kuitenkin noin mallikasta ja leppoista!!!

Kiitoksia Tiialle, Heidille ja Eijalle seurasta ja oli meillä vaan vallan mainioita jälkikoiria jotka kaikki toivottavasti nähdään mejä kokeessa kesän aikana!!! Samalla lenkkeiltiin viel metsässä Tiian, Heidin ja Onnin kanssa ja onneksi vältyttiin niiltä kamalilta käärmeiltä, ku ne varmasti ovat heräilleet kun on niin lämmintä.... Mun painajaiskausi alkaa taas ku ne lierot alkaa liikkumaan, tulispa talvi jo taas!!! cheeky

Kotona iltasella Rokan ja Uunon kanssa treenattiin vähän keppei ja erilaisii ohjaus juttui niihin, molemmilla kepit aika hyvässä kunnossa, tietenkin pientä hienosäätö treeniä vielä tarvitaan ja paljon!!!

Tänään illalla Rokalla ja Uunolla vuorossa TOKOkoulutus omalla kentällä ja kouluttaja Dogitiimi/Anu Rikkilä, olipa kiva mennä omalle kentälle tokoileen pitkästä aikaa ja viel niin et joku katsoo mitä teen. Rokan kanssa katsottiin ohjattua noutoa ja siinä riitiikin katsottavaa, ekalla kerralla ryntäili minne sattui mutta kun homma saatiin taas vähän haltuun niin teki ihan ok töitä. Vasenpuoli parempi, oikealle kun lähtee niin tuppaa vähän vilkuilemaan merkkiä eli oikeaa treenattava enemmän ja sitten sinne keskikapulan tykö voisi laittaa kaikkee häiriö juttui jne... Merkkiä täytysi palkkailla aina kun tekee sen todella hyvin koska nyt huomasi heti kun ekasta ei saanut palkkaa niin toisen kerran meni sinne hiljempaa. Hetsattuna merkki oikein hyvä ja iloinen!!!

Toisella kierroksella katsottiin luoksetuloa ja nyt seisomaan stoppi muuten hyvä mutta pysähtyi vähän vinoon ja maahanmeno HIDAS.... Seisomaan stoppiin sain hyvän vinkin et heti kun pysähtyny niin palkkaan eteenpäin, tätä ei kyllä vaan voi tehdä usein ettei ala juokseen läpi stoppia. Maahanmenoja tutkailtiin sitten tarkemmin ja tehtiin niin et mä peruutan ja Rokka tulee sinä mun edessä ja kun menee maahan käskystä niin käyn viemässä namin koska tähän asti olen heittänyt ja Rokka nousee siinä kohdassa ylös. Loppuun vielä paikallaan istuminen pari minuuttia ja se ihan ok, kävin aina välillä kehumassa piilosta et pysyy skarppina!!!

Uunon kanssa katsottiin myös ohjattua ja vähän oli Uunolla aluksi liikaa intoa ja unohtui merkit ja kaikki mutta uusinnalla saatiin jotain järjestystä asiaan. Uuno noutaa hyvin kapulat eikä vilkuile keskikapulaa mutta palautuksessa kiinnittävä huomio ettei törmää muhun ku siitä sit lähtee niit pisteitä siellä huipulla..... Tuohon törmäykseen saatiin hyvä kikka vähän vaan tarvii jalkaa liikauttaa ja se oli siinä, kuinka voi noin pienellä jutulla saada noin hyvän vaikutuksen!!! Merkillä oltava tarkkana ettei Uuno mene liian kauaksi, nyt huomasi kun tehtiin liikkeenä et tuppaa valumaan kauemmas merkin taakse, silloin kun otan pelkkää merkkiä niin jää todella lähelle merkkiä eli tuohonki pitää kiinnittää huomiota!

Toisella kierroksella katsottiin vähän kehään menoa ja sieltä pois tuloa ja sain myös vähän ajateltavaa tuon kisapalkkauksen suhteen.... Nyt täytyy ajatella ja tarkkaan, mutta noita kehään menoa ja pois tuloa pitää myös treenata koska haluan että meidän koko suoritus Uunon kanssa on hallittu ja siisti!!
Kiitoksia Anulle tokokoulutuksesta, kyllä oli taas niin antoisa ilta ja nyt on paljon uutta mietittävää ja pohdittavaa!!!wink

Uuno viime tiistaina Lentsun tokokurssilla.

Toinenki kuva missä kieli keskellä suuta... Tarkkana kuin porkkana!!
Kuvat: Sirpa Saari