Aamulla suunnattiin Katin kanssa Hunnarille kiipeileen lumisia rinteitä ylös ja alas. Hyvin saatiin tunti kulumaan vaikka iso rinne jätettiinkin tällä kertaa rauhaan liukkaan kelin vuoksi. Lenkin jälkeen Rapa ja Rokka pääsivät vähän tokoileen siihen parkkikselle.

Rasmus aloitti ruutuun läpijuoksuilla ja meni kyllä kovaa. Perään tehtiin ohjattua ja ensin vaan pari merkkiä ja sitten kapula muutaman kerran vasemmalle puolelle. rapan kääntyminen ihan hukassa vasemmalle eli tätä aletaan tekeen jälleen sisällä alustan kanssa niin saa nuo kääntymiset kuntoon, muuten ei siinä sen kummempaa.

Rokka tietenkin treenasi saman setin ja  ruudut oli todella hienot. Merkki otettiin muutaman kerran ja siihen tarvii paljon lisää varmuutta niin sitten saadaan se hyväksi. Vasemman puoleinen kapula haettiin muutaman kerran myös ja niin että vein Rokan merkille ja siitä sitten lähetin. Ekoilla kerroilla meinasi noutaa merkin ennenku hokasi et hei tuollahan on tuo kapulakin!!!! Vauhtia riitti ohjattuunkin ja siitä tulee ajan kanssa varmasti näyttävä ja vauhdikas liike. Täytyy vaan muistaa molempien poikien kanssa treenailla tuota ohjattua usein koska Rapalta selkeästi vähän unohtunut ja se on ollu joskus lähes kunnossa....

Kotona huomasin jälleen et Rapa hieman jäykkä, ei siis taida sopia nuo mäkikävelyt ja kylmä&kostea nyt vaan Rapalle ja voihan olla et se selkä ei kunnolla parantunut viime kerrasta. No nyt tehdään ahkerasti vaan remmilenkkejä vaikka mä en niistä niin kovin tykkää ja venytellään ukkelia sekä kun pari päivää menny niin aloitetaan ne ravilenkit jotka viime kerralla vähän niinku unohtu..... Toivottavasti näillä saadaan selkä kuntoon.

Illalla suunnattiin aksaan Rokan kanssa ja Sirkka olikin kehitellyt meille oikein kivan 18 radan jossa sai tehtyä muutamat oikein kivat takaa leikkaukset, takaa kierrot ja sitten tiukkoi putki kulmii. Alkuun vähän veruteltiin erilaisilla harjoituksilla putkien kanssa ja ne sujui todella hyvin Rokalta. Rata itsessäänkin meni oikein hyvin kunhan mä vaan muistaisin ohjata kunnolla loppuun asti, renkaalta meni sivusta ku mä vähän ohjasin sinne päin ja olin itse liian kaukana ja samoin kävin puomin kanssa. Muuten radalla ei mitään ihmellistä tapahtunut Rokka irtosi tosi hyvin ja haki jopa vähän itse jo keppejä, puomin alastulo kontaktit meni myös ihan nappiin joka kerta. Rata tehtiin kolme kertaa kun kerran aikaa oli ja loppuun otin viel rengasta ihan erillisenä samoinku keppejä ja molemmat meni oikein hyvin. Mun täytyy vaan muistaa ohjata kunnolla koiraa loppuun asti  ja sitten mennä itse tarpeeksi lähellä sellaisia esteitä joita ollaan tehty Rokan kanssa vielä vähän kuten rengas.

On se aksa vaan niin kivaa taas oli ihan huippu fiilikset kun ajeli kotiin päin!!! Aksaamaan haluisi paljon useamminkin mutta nyt talvikautena se ei vaan ole mahdollista, no kesällä sitten taas aksataan enemmän!!!!