Töistä päästyäni käytiin ajaan Rapan kanssa se eilen tehty jälki ja meni aikas kivasti. Tänään otti kaikki kulmat oikein hyvin, mutta kulmien jälkeen aina pyöri vähän aikaa ennenku löysi uuden suunnan, siis ihan siinä makauksen lähellä ettei lähteny viipottaan kauas. Muuten jäljestys hyvää ja maavainuista työskentelyä!!

Välillä koirat uimaan Rehtijärveen ja sitten Forssaan kauppaan ja tokoileen Marjan ja tolleripoikien kanssa. Mentiin treenaan feeniksin kentälle kun siinä on tilaa ja häiriöö kivasti ympärillä. Kasper aloitti tänään, tehtiin metallinouto, "kuppiruutu", liikkeestä istuminen ja vähän seuraamista kaikki oikein mahtavasti eipä haitannu lämmin ilmakaan tänään poitsua yhtään!!

Rasmus aloitti suorilla luoksetuloilla, joissa oli vauhtia ja ilmettä. Piti ottaa tyhjä ruutu ja sit perään pari kupille mutta tuo tyhjä tuotti ongelmia kun vieressä (siis n10m päässä) oli luoksetulo tötsät ja ne veti Rapaaa puoleensa. Ruutu menikin sitten ohjaus harjoitukseksi ja sainkin pari kertaa ihan kivasti ohjattua mutta Rapa vaan jotenkin hämmentyy tilanteesta jos palkka ei tule heti ja sit ei tahdo liikkua mihinkään muualle kun mua kohti. Perään otettiin sitten vielä kupilla ja aivan super hyvä!!! Kaukot ekaksi liikkeenä ja sitten leikkien, maahanmenot vähän takkusivat mutta muuten aiva järjettömän hienosti!!! Loppuun vielä ohjatun noudon vasentapuolta, tehtiin taas niin että vein kupin mun taakse ja palkka sinne, Rapa sai siis juosta suoraan kupille kun oli hakenu kapulan. Marja kuskasi kapulaa ja jätti sen aina vähän eri etäisyydelle. Kääntyi kohtuu hyvin ja teki reippaasti hommia, välil vaan tarvi kaks käskyy. Ihan hyvin se meni sillä häiriö oli aikas suuri ja ei olla taas muutamaan päivään tehty edes sisällä tuota ohjattua, nyt tarvii vaan sisällä alkaa tekeen paljon noiden kapuloiden kanssa niin saa sen innon ja ilmeen siirrettyä sitten uloskin joskus!!!

Nyt sitten vaan odotellaan lauantai aamua et pääsee ajeleen Mikkeliin.... No äkkiä se huominen päivä menee ja sit onkin jo la aamu ja auton nokka kohti itä-Suomea!!! Blogi päivittyy seuraavan kerran luultavasti sunnuntaina kisaraportin merkeissä!!! Pitäkäähän kaverit peukut pystyssä et saataisiin se ykkös tulos ja päästäisiin voittajaan kisaamaan!!!