Aloitetaan vaikka sillä kaikkein tärkeimmällä ja parhaalla uutisella, Kasper voi hyvin ja juominen sekä kuseminen ovat vähentyneet huomattavasti siis normalisoituneet. Täytyy nyt vaan jännittää ens viikkoon asti et saadaan munuaiskokeiden tulokset, mutta nyt näyttää ainakin hyvältä ja me ollaan iloisia siitä!!!

Sitten muihin juttuihin eli meillä on vietetty pääsiäistä ihan rauhallisesti kotosalla, eilen käytiin poikien kanssa kunnon metsälenkki ja löydettiin vielä sellainen metsätie jossa oli lumi maassa, luksusta. Taitaa olla aika harvass nyt jo noi lumiset metsätiet, no mutta kyllä sitä lunta taas ensi talvena lisää tulee, ainakin toivottavasti!!! Toisaalta todella hyvä et lumet sulaa sillä ihan kohta pääsee tekeen jälkee mettään ja alkaa myös koekausikin!!! JEE!!!!

Tänään suunnattiin päivällä tokoileen Forssaan Eijan, Katin ja Sirkan kanssa, olipa kiva treenata porukalla pitkästä aikaa.Mun koirista Rokka pääsi aloittaa ja ensin taas vaan tepasteltiin hetki narussa että ukko vähän rauhoittuu. Itse treenit aloitettiin sivulletuloilla jotka todella hienoja ja vauhdikkaita. Ruutua tehtiin lelujen kanssa ja sinkoaa sinne kyllä aiva täysiä kun ollaa sinne viety lelu yhdessä. Samalla kun Rokka juoksi lelunsa kanssa niin vein ruutuun uuden lelun ja näin pääsin lähettään sen ruutuun niin ettei se nähty kun sinne vietiin palkka. Täsää vaiheessa paikalle tuli Sirkka ja Rokan keskittyminen katosi jotenkin täysin... Jätettiin sitten ruutu sikseen ja otettiin muutamia kontakti harjoituksia ja seuraamista ne sujui molemmat todella hyvin. Istumista yritettiin kovasti harjoitella mutta eihän tuo pieni mies voinu istua kun  maa oli märkä eli nyt täytyy alkaa paljon treenaileen ulkona varsinkin jos maa on kostea niin tottuu tuo siihenkin, sivulla kyllä pystyi istumaan mutta ei muualla. Lyhyt paikalla olo otettiin siinä sivussa ja mä olin taas vähän typerä ja ahne niin tuo pääsi nouseen ekalla kerralla mutta toisella kerralla todella hyvä p.olo kun mä olin järkevämpi jne.... Kontaktia harjoituksia jatkettiin vielä ja mentiin kierteleen Reiskaa ja se meni kyllä todella hienosti vaikka olisin voinnu veikata että Rokka menee heti leikkiin Reino miehen kanssa mutta niin ei käyny!!!! Loppuun tehtiin vielä ruutua niin että Kati vei aina palloja lisää sinne ja nyt pystyi pieni herra keskittymäänkin ja ruudut todella hienoja!!!!

Rasmus aloitti metallinoudolla joka muuten oikein hyvä mutta piti palautuksessa vähän kyttäillä Reiskaa, Rapa on niin hauska Reiskan kanssa heiluttelee sille häntää iloisesti mutta sitten ei kuitenkaan tykkää siitä jos tulee liian lähelle..... Tehtiin myös toinen metalli ja se kanssa ihan ok. Liikkeestä istuminen oikein hyvä samoin tunnari, jotka otettiin ihan testi mielessä et miten sujuu nykyään häiriössä. Ohjatun oikeapuoli tehtiin pari kertaa ja ne oikein kivat, paitsi et toisella kertaa meinasi unohtaa merkin!!! Pelkkää merkkiä otettiin muutamia kertoja kun tuppaa vähän peruutteleen siellä takana seis käskynkin jälkeen, no sain pysähtyyn muutaman kerran hyvin ja huomasin että tuolla mun palkkauksen nopeudelle on aika paljon merkitystä tässä asiassa!!!! Lopuksi tehtiin 5x ruutu alustalla+kipolla ja niissä vauhti kasvoi kummasti loppua kohden!!!!

Treenien jälkeen täytyi lähteä sitten viel pienelle lenkille ja voi kamala kun sitä kuraa tulee sisälle vaikka kuinka yrittää putsailla koiruuksien tassuja....