Eilen ei jaksettu tehdä muuta kun käydä Katin ja koirien kanssa 2.5h lenkillä Tammelan metsissä. Ihanaa kun koirat pysyi vielä puhtaina, no pari päivää kun aurinko viel paistaa niin ei ole lunta missään.

Tänään aamusta lähdettiin poikien kanssa metsään ja kerättiim vähän koivunoksia ja pajun- maljakkoon sisälle. Lenkin ohessa otettiin muutama luoksetulo ihan vauhdista vaan ja sitten pari kertaa jäi seisoon ja odottaan et Rapa tulee sivulle. Aikas nopeasti juoksi sivulle kun mä vain pysähdyin ja jäin seisomaan paikalleni.

Samalla riessulla käytiin maalla ja treenattiin siellä. Rasmus aloitti hyppynoudoilla, jotka oikein kivoja molemmat.  Kaukot otettiin ekaks liikkeenä ja niissä M->S nousu tarvi kaks käskyy, muuten oikein mahtavat. Ei liikkunu yhtään eteenpäin ja teki kaikki vaihdot todella hyvin ja tarkasti. Perään otin ihan samallalailla alun, mut palkkasin ekan nousun ja sit viel leikittiin vähän kaukojen kanssa. Leikkiessä nousi hyvin maasta seisoon. Seuraamises palkkasin käännäkset ja sitten pari kertaa siit kun oli ihan millilleen oikeas paikas ja piti hienosti kontaktia. Seuraaminen ehkä hieman velttoa.... No takana oli taas lenkki ja leikki tuokio Ville mäykyn kanssa. Tunnari oli lähes täydellinen, ainut mistä voisi sanoa on et olisi saanut ottaa nopeammin oman suuhun kun kävi haistaa seuraavan kapulan ja sit palasi takaisin ja otti oman. Lopuksi viel leikittiin ja hassuteltiin yhdessä temppujen merkeissä.

Nyt oli jo paljon parempi ilme kun tiistaina, mutta vieläkin siitä jotain puuttuu.... No nyt kisoihin asti tehdään paljon kaikkee kivaa ja varsinkin temppuja. Täytyy kyllä ottaa jossain välissä palkkomuustreeni, mut sen ehtii sit ens viikolla joku päivä tekeen. Pääpaino treenissä on tästä eteenpäin se et MEILLÄ on kivaa!!! Täytyy taas hyödyntää Kasperia enemmän ja treenata aina ensin sen kanssa jotain, niin Rapa joutuu hetken odottaan vuoroaan.