Tänään aamusta Uunon kanssa tehtiin kapulan pito treeniä ihan sisällä ja ihmeellistä mutta totta kun mä en hätiköi tai hötkyile niin Uunon pito paranee ihan silmissä!!! Pitää nyt jo nätisti muutamia sekuntteja ja sain tänään opetettua pito käskyäkin muutaman kerran!!! Kyl se ehkä osaakin joskus pitää nätisti kapulaa!!!!

Eilen jos kisattiin kaatosateessa niin tänään sitten treenattiin kaatosateessa vähän palauttavii juttui. No olihan se pakko mennä treenaileen kentälle ku siellä viel kaikki kisajutut paikoillaan niin pääsi hassutteleen koirien kanssa kehään kerranki!!!

Rokan kanssa aloitettiin seuraamisella ja tein kaikki valmistelut ennen kehään menoa niinku kokeessakin ja sit seuraamista kehässä ja siitä palkka, oli muuten Rokka yllättynyt!!! Seuraaminen hyvää ja innokasta ja parani muutamalla toistolla. Suora luoksetulo todella lujaa, tuosta vauhdista ei olisi pikku mies enään kyllä pystynyt pysähtyyn!!! Ruutu ja siellä odotti lelu, nyt ruutuun suoraan edestä sisään ja ei mitään hämminkiä!!! Loppuun vielä paikallaan istuminen ja satoi enemmän ku eilen, hienosti Rokka istui ei mitään elettäkään et olisi ollut menossa maahan. Mä kyllä istumisen aikana välillä näyttäydyin ja kehuin että mielenkiinto pysyy piilossa!!!

Rapan kanssa kehään samalla systeemillä ku Rokan kanssa ja seuraamista ensiksi joka Rapalla ihan loistavaa!!! Luoksetulon tuli todella lujaa kanssa, ei haitanneet suuret vesilätäkötkään vaan niistä tultiin vauhdilla läpi!! Liikkeestä istuminen todella pienellä vartaloavulla ja istui eli nyt voisi seuraavissa kisoissa vähän pienentää apua!!! Ruutu jossa kippo odoti koiraa vauhdilla, loppuun kaukot jotka oikein esimerkilliset ja hyvän näköiset!!!

Uuno aloitti treenit ruudulla jonne vietiin lelu yhdessä, ei haitanneet Uunoakaan vesilätäköt vaan ruutuun mentiin ja lujaa. Pari suoraa luoksetuloa vesiläköiden läpi ja niissä vauhti kunnossa, toisessa nousi seisoon kun kävelin pois mutta kävin vaan korjaan ja sit oikein hyvin. Liikkeestä seisomista pallon kanssa ja toimi uskomattoman hyvin, kokeilin kerran jopa niin et pallo lensi vähän viiveella ja hyvin stoppasi käskystä ja ihmettli missä pallo!!!! Seuraamista pari pätkää namilla, ne vähän väljiä eli tarvii tehdä vähän lyhyempää pätkää seuraavaksi et pysyy tiiviinä.

Rokka tuli vielä viimeiseksi tekeen pari ohjattua ihan liikkeenä kun mua vähän jäi ihmetyttään miks kisoissa juoksee merkin ohi. Tänään ei minkäänlaista ongelmaa merkissä tai ohjatussa. Palkkasin merkkiä ensin muutaman kerran ja sitten vasta pääsi kapuloille, haettiin kumpikin puoli ja ne todella hyvät!!! Täytyy seuraavissa kisoissa katsoa miten käy ohjatun kanssa ja muistaa nyt ennen niitä treenata merkkiä niin et ne kapulat on siellä takana!!!