Toissa iltana tehtiin sisällä vähän kaukoja kaikki pojat yht aikaa ja onnistu kyllä todella hyvin. Rasmus teki kaikkia asennonvaihtoja ja ideana et ottaa ainakin yhden askeleen aina taaksepäin vaihdon jälkeen, onnistu kyllä hienosti. Kasper nyt teki mitä sattui, oli kyllä todella pätevä ja tärkeä!!! Rokka treenasi erityisesti istu-seiso-istu ihan tuon takapään käytön takia ja ne meni kyllä todella hyvin. Rasmus ja Rokka peruttellivat pikkasen ja Rapa nyt vähän enemmänkin.....On ne aika hauskoi kun peruuttavat kilpaa!!!! Käytiin myös elonkierrossa lenkkeileen ja mä juoksentelin pikku poikien kanssa sillä aikaa kun Sakke ja Kape kävelivät näin saatiin ravilenkki taas tehtyy, kumpa mulla olis vaan vähän parempi kunto niin jaksais juosta pidempään.... eli lisää treeniä vaan!!!

Eilen aamusella suunnattiin Matkuun Tanjan omalle "kentälle" treenaan. Mun koirista Rasmus aloitti ja tehtiin kolme ruutua kipolla ja menee kyllä todella lujaa ja oikein hyvällä ilmeellä!!! Liikkeestä istuminen tehtiin käskytettynä kaks kertaa toisella palkkasin heti istumisen ja toisella tehtiin koko liike, nyt istuminen kunnossa!! Tunnari kerran kun se oli todella hieno, haistoi tarkkaan ja heti kun löysi oman niin palautti sen mulle. Hyppynouto pari kertaa ja sekin ihan kunnossa, eipä sit tehty muita yksilöliikkeitä kun kaikki meni niin super hyvin ja Rapalla kaiken aikaa hyvä meno päällä. Paikallaoloon pääsi Jepen kanssa ja se sit olikin täys kaaos, ensi Rapa nousee ja menossa Jesperin kansa leikkiin, no mä vähän kyselen mitä tekee niin painuu takaisin maahan. Sit onkin Jepen vuoro nousta ensin istuun ja sitten vaan tyynesti poistuu paikalta.... et silleen tällä kertaa. Otettiin sit uusiks ja nyt Rasmus oikein mallikelpoisesti eli tuota paikallaoloa täytyy nyt treenata usein ja antaa siit si ihan super palkka kun on nätisti.... Hoh hoh vaan, kylä vähä laittoi sapettaan tuo paikalla olo jälleen, no kaipa me nyt aletaan vaan treenaan sitä ahkerasti ja katsotaan mihin kuntoon saadaan se.

Rokka sitten palautteli eli tehtiin luoksetuloja suoraan leluun ja seuraamista niin et sai super palkan. Luoksetulot todella vauhdikkaita ja seuraaminen hyvää vaikka mulla olikin pallopää mukana. Hyppy otettiin kanssa muutama kerta niin että seisomisesta lensi pallo ja kerran liikkeenä, nyt seisoi todella hienosti.  Tunnari tehtiin 2x yhden piilotuksella mutta nyt niin että Tanja vei sen piiloon, tarkkaavaisesti pieni mies seurasi minne kapula viedään ja sitten lujaa sitä etsimään. Haistelee kyllä tarkkaavaisesti vaikka menee todella lujaa kapulaa etsimään, ehkä tuo vauhti tuosta jossain vaiheessa rauhoittuu!! Ruutu tehtiin kerran pallopään kanssa ja voi sitä riemua kun huomasi pallopään siellä ruudun takana!! Loppuun paikallaolo Roiston kanssa, vähän pää heilui taas kun ötökät kiusasi mutta muuten oikein tarkkaavaisesti.

Kasper pääsi myös areenalle ja tehtiin temppui ja kaukoi, kyllä tuo berni on vaan niin pätevä ja hauska hassuttelija. Selkeästi taas ihan esiintyi kun oli Tanja ja Marja katsomassa häntä!!! Kapen kannattais varmaan mennä teatteriin kun tykkää niin esiintyä!!!