Keskiviikkona heti töiden jälkeen ajeltiin Elonkierron parkkikselle vähän tokoileen poikien kanssa. Rasmuksella oli myös treeni päivä ja tehtiin ruutua merkin kautta ja se meni todella hyvin vaikka on varmaan vähän aikaa ku viimeksi ollaan tuota treenattu. Merkit myös oikein nättei ja palkkasin senkin aina välillä. Suoria luoksetuloja muutama ja tulee nykyään laukalla koko matkan ku ei olla varmaan kesän jälkeen stoppeja treenattu tuossa yhteidessä. Rallytokon eteentulemisia muutama ja se tehtävä selkeästi hahmottunut Rapalla paremmin ja tietää jo mitä siitä haetaan.

Rokka treenasi myös ruutua ja samalla tavalla välillä palkka merkistä ja välillä ruudussa. Hienot ruudut ja hienosti hakee katseellaan ruudun ku kysyn -missä ruutu on-. Ruudun loppuosa pari kertaa ja sitä tarvii treenata nyt paljon ku vähän hidastelee ennenku on sivulla, lähtee kyllä reippaasti liikkeelle ruudusta. Jäävistä treenatiinn istumista ja seisomista jotka molemmat todella hyvin ja tehtiin aika monta suorapalkalla et saan niihin varmuutta ja vähän terävämmiksi molemmat liikkeet. Seuraamista ideana motivaation nostatus ja se onnsitu kyllä täydellisesti. Rokka ihan innoissaan ja teki hommia todella hyvin. Oikeaan käännö vähän aukeaa mutta se on sellainen juttu jota treenataan sit ihan erikseen eikä sotketa tähän huippu kivaa seuraamiseen vielä.

Uunon kanssa aloitettiin ruudulla kanssa ku vähän tuppasi pimeä tulemaan. Ruutu merkin kautta molemmin puolin ja ne menee kyllä todella hienosti, välillä tietenkin palkka merkistä ja välillä ruudussa. Ruudun loppu osa pari kertaa ja se tarvii ottaa nyt erityistreeniin koska vähän siinä ihmettelee ja miettii mitä tehdään eli sitä treenataan kiertämisen avulla jatkossa. Suoria luoksetuloja muutama suoraan leluun ja niitä tarvii tehdä enemmän ku jostain syystä niissä vähän himmailee. Luoksetulon loppuosaa ihan läheltä ja siinä alkaa olla ideaa miten se suoritetaan ja Uunolla selvästi mielikuva asiasta. Tunnari ensin vaan oman piilotuksena ja heti perään samaan kohtaa ihan oikea tunnari ja ekaa kertaa malttoi haistella kapuloilla kunnolla ja sieltä nousi OMA!!!! Tunnarissa ollaan menty siis suuri askel eteenpäin eli lata treeni on auttanut paljon.

Välissä käytiin käveleen reipas lenkki pimeässä elonkierrossa ja ennenku kotiin lähdettiin niin Uuno teki viel parin minuutin paikalla makuun jossa kävin piilossa ja välillä näyttäydyin koska haluan et Uuno on vähän terävämpi kun makaa siel maassa ja tuolla treenilla se onnistui hyvin. Makasi nyt myös suorassa eikä painunut lonkka-asentoon eli paikalla oloja jatketaan noin ja sitten mä yritän ryhdistäytyä ja alkaa opettaan sitä päätä Uunolle aktiivisesti ku haluun sen pään maahan kun makaa paikoillaan!!!

Eilinen päivä meni vaan maatessa ja nukkuessa ku jokin kamala flunssa on iskenyt muhun ja vienyt kaikki mun voiman... Tänäänki viel vähän flunssa vaivaa mutta olo sentään jo hieman parempi ja jaksettiin vähän treenailla sisällä koiruuksien kanssa. Rasmuksen kanssa kosketusalustaa, rappusissa peruuttelua, mun ympäri pyörimistä ja eteentulemisia ja kaikki tietenkin ihan super hienosti ja voi ihana millä energialla ja ilmeella Rapa teki kaikki!!!

Rokan kanssa kanssa alustaa, rappusia, sivulletuloja, sivulta maahanmenoaj, kiertämisen avulla luoksetulon maahanmenoa ja seuraamisen oikeaan käännöksiä ja kaikki myls ihan super hienosti!!! Uunon kanssa lähes samat jutut eli alusta, rappuset, sivulle tulot+maahan menot (Uuno muuten tarjoilee nykyään sivulle tuloja todella reippaasti), peruuttelua ja luoksetulon maahanmenoja, nämä kaikki loistavasti. Seuraamista peilin edessä ja edelleen pää paino siinä pään ylhäällä pysymisessä ja alkaa sujumaan jo aikas kivasti, nostettiin pari kertaa metallikapulaakin kun Sakke teki eilen Uunolle vähän isomman kapulan, hienosti nostaa ja silleen takakautta mitä ollaan harjoiteltu tässä viime päivien aikana.

Obelix pääsi myös treenaan ja olihan pienen karhunpoikasen päästävä tekeen kosketus alustaa jota ei olla ennen tehtykkään, äkkiä pikku mies sen ymmärsi ja lähti sitä reippaasti tarjoileen. Kaukojen vaihtoja ja niissä uutena juttuna istumasta seisomaan nousua, sekin sujuu hienosti niinku kaikki muutkin vaihdot. Loppuun viel vähän seisomis harjoittelua näytelmiä varten ku Obelixin eka pentunäyttely ilmo on jo lähtenyt!!!