Illalla ajaltiin sateessa Turkuun Lentsun kurssille tokoileen, tällä kertaa Uuno pääsi myös kurssille ku meiltä jäi Rokan kanssa yksi kerta väliin niin nyt sit päästiin paikkaan se. Uuno aloitti maahanmenoilla, joissa mun tarvii viel auttaa enemmän ku olen tähän asti auttanut et saadaan ne todella nopeiksi. Istumiset ihan hyvii vaikka eipä olla niitä tehty oikeestaan ollenkaan ennen, Seisomises täytyy muistaa kävellä suoraan eikä jäädä tuijotteleen koiraa, kaukojen seisomiseen saatiin neuvoi ja alkoi heti näyttään paremmalta.

Luoksetulo otettiin rivistä vuorotellen ja Uuno sai suorittaa sen ensin koska ei pysy ilman kiinni pitäjää siellä odottamassa, eipä ukkoa haitannut vaikka toinen koira lähti sen perään. Paikalla olon alkua tehtiin niin et Lentsu käskytti kaikki yksitellen maahan ja sit ylös, Uuno ei ottanut häiriöö liikkurista ku oli muutenkin ihan kuutamolla mutta niinhän sen vähän kuuluukin!!! Paikalla makuu tehtiin ihan ekaa kertaa ulkona ja ajoittain makasi nätisti mutta sitten vähän hyppeli istumaan mutta saahan tuo vähän viel hyppiä ku on niin pieni. Hienosti Uuno kyllä keskittyi tekeen hommia mun kanssa vaikka häiriöö oli paljon ympärillä, olen todella tyytyväinen tuohon pikku mieheen!!!!

Rokan ryhmän kanssa tehtiin samat asiat. Maahanmenoon saatiin uusi juttu tai oikeestaan leikki eli heitän pallon meidän eteen ja sit kuljetaan sitä kohti ja kun Rokka menee käskystä maahan niin pääsee pallolle, toimi todella hienosti ja maahanmenot parani parilla toistolla jo paljon. Seisomises kiinnitettiin erityisesti huomiota kaukoihin eli nyt tarkkana et etutassut pysyy paikoillaan ku nousee ylös ettei lähde valuun eteenpäin. Istumiset sit vaikeita ja niitä aletaan tekeen leikkien.

Luoksetulo ekalla oikein hyvä eikä ottanut mitään häiriöö muista kun ne juoksi ensin, toisella kierroksella ei sit tullu ekalla käskyllä.  Paikallaan istuminen kaks kertaa ku ekalla painui maahan haisteleen ku meidän ryhmän juoksuinen narttu oli treenannut siinä kohti, mutta toisella yrityksellä tosi hieno kun vaihdettiin vähän paikkaa. Loppuun vielä paikalla makuun käskytystä EVL malliin ja eipä ottanut yhtään häiriöö muista vaan kuunteli mua nätisti.

Rokka keksittyi hyvin tekeen töitä mun kanssa alku osan vaikka oli juoksuinen narttu samassa ryhmässä mut sitten istumises todellakin haisteli maata ja oli ihan jossain omassa maailmassaan mutta toiseen istumiseen sit taas kokosi itsensä. Olen todella tyytyväinen et pystyi noin hyvin tekeen hommia vaikka eipä ole ikinä ennen treenannut juoksuisen nartun kanssa, sitäkin tarvisi oikeesti harjoitella ja paljon.