Aamusta lähdettiin heti tekeen kunnon lenkki elonkiertoon ja yllättävän paljon siellä oli muitakin lenkkeilijöitä ja hiihtäjiä, no eipä nuo muut meitä haitanneet vaan mentiin siel omia polkujamme!!! Rapalla jäi taas kovasti lumi tassuihin ja joutui vähän väliä sitä sieltä irrotteleen, vois kokeilla rasvata niit tassuja vaikka ennen seuraavaa lenkkiä jos se vähän edes auttaisi.

Kotona ehdittiin oleen vajaa tunti ennenkuin lähdettiin Forssaan treenaileen porukalla. Mä harjoittelin ensin Rapan&Jolindan kanssa tuota parikilpailua varten ja se sujui ihan ok, taidan seuraavan kerran harjoitella sitten vasta Liettuassa. Eikö se jotenkin silleen mene et lahjattomat treenaan....tai jotain sinne päin!!!

Rasmuksen kanssa toko osuus aloitettiin lyhyellä p.makuulla joka todella loistavasti. Idarin asennot käytiin läpi, seisomisesta tuli palkka pysymisestä, istumisesta liikkeestä ja makuusta mukaan lähdöstä. Seisomisen istui ekalla kerralla mutta muuten asennot oikein hyvii. Taitaa tuo istuminen olla nyt vahva kun sitä ollaan treenattu kaikista eniten!!! Otettiinmin sitten perään vielä liikeestä istuminen joka todella hieno!!! Rapa pääsikin sitten autoon huilaan ja otin vauhti apina Rokan esille!!!

Rokan kanssa aloitettiin ihan sivulletuloilla ja ne todella kivoja. Pari luoksetuloa tehtiin muiden treenikavereiden vierestä ja tulee todella lujaa heti kutsusta. Istumassa odottamista vahvistettiin kun siitä tahtoo vähän nousta välillä, mutta nyt on sitäkin vahvistettu ja istui heti paljon rauhallisemmin paikoillaan. Istui kyllä todella hienosti vaikka muut treenasivat ympärillä, pää kyllä heilui ja keikkui joka suuntaan mutta istua jökötti silti paikoillaan.  Maahanmenoja tehtiin monia ja ne todella hienot, tippuu melkeimpä maahan oitis käskystä!!! Tunnari kapulan piilotusta otettiin muutama kerta ja etsii todella innokkaasti kapulan ja tuo lujaa mulle. Nyt jo vois sanoa et käytti vähän nenäänsäkin ja haisteli hankea, kun ekalla kerralla vaan syöksyi hankeen ja etsi silmillään. Lopuksi vielä luoksetulo todella pitkällä matkaa ja hienosti pentu vaan odotti kutsua, lujaa tuli leluun ja sai sen kanssa sitten hassutella hetken!!!  Kokonaisuutena Rokan treenit oikein hyvät, kävi kerran tai kaks kunniakierroksella moikkaan muita mutta tuli sitten käskystä mun luo ja keskittyi taas mun kanssa tekemiseen, oikein taitava pentu!!!

Rapa pääsi sitten vielä uudestaan harjoitteleen ja nyt tehtiin ekeksi tunnari, joka ihan ok. Vähän mietti kapuloilla kauemmin kun ennen mutta varmasti silti toi oman. Ohajtussa tehtiin tänään oikea ja ekalla kerralla palkkasin merkin ja sitten vasta kapuloille. Todella hyvin kääntyy merkiltä ja hakee suoraviivaisesti oikean. Ekalla kerralla puuttui keskikapula, mutta tehtiin toinen heti perään ja siinä kaikki kapulat eikä mitään ongelmaa ilmennyt!!! Ruutu otettiin pari kertaa tyhjään niin että palkka tuli kun meni ihan keskelle ja hienosti hakee keskikohdan!!! Siinäpä ne treenit olikin tältä paivältä ja olikin oikein mukavat!!!

Kiitoksia Tanja, Marja ja Kati ystävänpäivän treeneistä, treenataan taas pian uudestaan yhdessä!!!