Niin aamulla meinas tulla kiire kun  vähän nukuin pommiin.... katsoin kelloa ennen puol ysiä ja ajattelin et jos vähän viel nukkuis, no kello oli sitten 10.13 kun heräsin uudestaan.... No siit si äkkiä tunnin lenkille, suihkuun, koirat hoitoon, mummun lääkkeet jakaan ja töihin. Hyvin olin ennen yhtä jo virkeänä työpaikalla!!

Meidän piti aamulla poikien kans reenailla, mut se nyt ei vaan enään mahtunut ohjelmaan tämän pienen kiireen takia. Otettiin lenkillä Rapan kans ihan muutama juttu ettei vaan totuus unohtuisi. Rasmus pääsi tietenkin juokseen vapaaksi pellolle, mutta ennen sitä otettiin TAAS niit sivulletuloja jotka todella hienoja vaikka tiesi ihan 100 varmasti et pääsee juokseen aina siinä kohdassa lenkkiä. Suoraluoksetulo oli vauhdikas ja hyvä. Viimeiseksi otettiin viel ihan pienen pieni palkattomuus harjoitus, joka alkoi seuraamisella (nopeuden muutoksia ja sivuaskeleita) ja perään liikkeestä istuminen ja sitten siirryin seuraavan liikkeen aloituspaikaan ja siit sivulletulosta PALKKA. Tuli siis sivulle ilman käskyä, siis niitä mitä tässä ollaan nyt harjoiteltu reilu kuukausi. Molemmat liikkeet oikein hyviä ja siirtyi hienosti ja nopeasti sivulle myös seuraamisen ja istumisen välissä. Taitaapi olla siäistänyt nyt tuon sivulletulon oikein kivasti, siit ollaan palkkailtu lähes 100% niin ihme jossei tulis sivulle!!Kieli ulkona

Siinäpä tuo meidän tän päiväinen ohjelma oli, nyt istun taas työpaikalla ja odottelen että aamuvalkenisi ja pääsisi kotiin. Huomen täytyy vähän viel reenailla ja sit jäädäänki parin päivän tauolle ennen kisoja.