Eilen torstaina aamusta aikaisin mentiin Sirkan kanssa metsään jäljestään edellispäivänä tehdyt jäljet. Rokka pääsi aloittaa ja teki oikein mukavaa työtä, makaukset merkkasi hyvin. Hieman välillä riistan hajut meinasi viedä pikku miehen mukanaa mutta jälki sitten kuitenki voitti loppu peleissä, olen oikein tyytyväinen Rokan työskentelyyn!!!

Rapa jäljesti hyvin vähän ehkä loikki liikaa normaaliin Rapa suoritukseen verrattuna, saattoi johtua siit et ei olla jäljestetty taas pitkään aikaan niin oli vähän liikaa intoa mukana touhussa. Makaukset merkkasi nyt nopeasti mutta merkkasi kuitenkin eli sillä saralla ollaan edistytty!!! No sunnuntaina mennään Loimaalle kokeeseen katsomaan miten siellä jälkipuuhat sujuu!!!!

Illalla oli Turussa Uunon toko ja myös kooikerit pääsivät mukaan ja myös treenaamaan ennen Uunon vuoroa. Rasmuksen kanssa tehtiin liikkeestä istumista pari kertaa ja molemmilla kerroilla todella hyvä. Kaukojen ekaa nousua liikkeenä ja sit kaukkoja leikkien ja niissä ei mitään ongelmaa havaittavissa!!! Suoria luoksetuloja pari, niissä vauhtia ihan hyvin mutta olisi saanut tulla vähän vielä lujempaakin!! Loppuun ihan peruskontakti treeniä ja eipä tuota haittaa mikään!!!

Rokka treenasi jäävät läpi ja myös niissä pysymistä, muuten kaikki hyvin mutta maahanmenot hitaat joten ne teho treeniin. Suorissa luoksetuloissa vauhtia ihan riittämiin, kaukot oli hienot!!! Ohjatun suuntia kapuloiden kanssa ja oikealle kääntyy hyvin mutta vasen selvästi vaikeampi joten sitä tarvii vahvistaa viel ennen koetta jonkin verran. Kontakti treeni yllättävän hyvin Rokalta!!!

Sitten itse Uunon treeneihin eli oltiin neljättä kertaa Lentsun tokokurssilla. Ensin tehtiin merkkiä ja se meni hyvin kun mä muistin antaa tarpeeksi hiljaset käskyt. Uuno vähän tarjoilee pysäytystä ennen merkkiä mutta mun pitää vaan odottaa et menee sinne taakse ettei opi tuollaista liian aikaisen pysäytystä.

Ohjatun suunnat seuraavana alustan kanssa, me katsottiin ensin alustaa ja sitä et mikä siinä mättää.... Todettiin et Uunolta puuttuu se sellainen voima jolla lähtisi täysiä eteenpäin ja se sellainen motivaatio että saisin sen hetsattua.... Eli nyt harjoittelemme hetsausta ja kokeilen saada Uunon kierrokset nouseen kunnolla. Ne varmasti saadaan nousemaan  mutta vaatii vähän harjoittelua, kohta mä kiroon et ku mun koira kiehuu!!!! Ohjatun suuntia nyt lelun tai kipon kanssa ettei opi meneen alustalle tai kapulalle "hiljaa" nätisti (niille pitää mennä täysiä). Loppuun paikalla makuu ja se hyvin, nyt sain itseni sijoitettua sopivaan kohtaan Uunon rinnalle et menee suoraan maahan. Itse sivulla suorassa istuminen vaikeaa ennen maahan menoa, menee siis helposti lonkalle kun istuu mun vierellä. Lentsun mielestä sekin ehkä johtuu tuosta kiltteydestä et sivulle tuloa otettan leikin varjolla ja kokeillaan saada se todella kivaksi!!!!

Oli taas niin hyvä kurssikerta, tuli paljon hyödyllistä tietoa. No nyt vaan treenataan Uunon kanssa ja harjoitellaan tuota hetsaamista, kohta Uuno on ihan villi ja sitä saa varmaan alkaa rauhoitteleen!!!!

Tänään perjantaina ollaan shoppailtu ideaparkissa, istutettu omenapuita, marjapensaita, vadelmaouskia jne.... Kyllä alkaa piha näyttään paljon mukavammalta ku siellä on jotain kasveja!!!!

Alkuillasta käveltiin Katin ja koirien kanssa kunnon lenkki Elonkierrossa. Nyt Katin koirat ovatkin meillä vkoloppu hoidossa ja kaikki koiruudet näyttävät aika väsyneiltä kun koko ilta puuhattiin ulkosalla pihan kimpussa!!!