Eilen tiistaina tokoiltiin Elonkierrossa Rokan ja Uunon kanssa, molemmat treenasivat pari kertaa ja ekassa osiossa tehtiin perustreeniä ja toinen osioa palkkattomuus treeni.

Rokan kanssa aloitettiin ruudulla jossa pallo odotti hakijaa, hienosti merkille ja siitä ruutuun. Pari toisto perään niin et vietiin pallo yhdessä ruutuun ja teki joka kerta todella hienon merkin, välillä palkkasin sen namilla. Tunnari niin et kapulat aika pitkässä heinäss ja ei mitään ongelmia vaan nenä toimi erinomaisesti. Suora luoksetulo vielä ja siitä lennossa palkka. Toisen osan palkkaamattomuuten kuului kaukot, suoraluoksetulo, salamakävely kahdella stopilla ja ruutu jossa pallo odotti. Palkkaamattomuus oikein hyvin ja Rokka teki hommia kaiken aikaa todella tehokkaasti!!!

Uunon ekassa osiossa tehtiin remmissä seuraamista ja paljon vasempaan käännöksiä, seuraaminen todella kiva oloista ja Uuno hyvässä vireessä. Luoksetulon seisomaan stoppeja kiertämisen avulla ja se ihan kunnossa ja alkoi jopa ennakoimaan niin sit tehtiin vaan keirtämistä suoraan leluun monta kertaa. Ruutu ensin voi tyyliin niin että pallo odotti siellä ja se hyvin ja sitten  EVL tyyliin niin et vietiin ydhessä pallo ja kävin näyttää merkin. Merkin palkkasin pari kertaa namilla ja sitten vasta pääsi ruutuun, nätti merkki ja ruutu!!! Kapulan kanssa sivulletuloa keirtämisen avulla ja paranee kaiken aikaa samoinku nopeat nostot maasta. Tunnari ensin oman piilotuksena ja sitten myös vieraat kapulat sinne maahan, nyt kun meni kapuloille niin haisteli niitä mutta toi silti väärän, mutta edistystä nyt jo haistellaan eikä vaan tuoda ekaa!!!

Palkkaamattomuus treeniin kuului lyhyt pätkä seuraamista joka todella hyvää, liikkeestä maahanmeno joka saisi olla hieman nopeampi. Suorassa luoksetulossa hidasti varmaan odotti stoppia, liikkeestä seisominen hieno samoinku avo kaukot jotka loppui seisomiseen. Lopuksi ruutuun merkin kautta, pallo odotti ruudussa. Palkkaamattomuus sujui todella hyvin ja Uuno teki kaiken aikaa töitä hienosti!!!

Kuvia aamun lenkiltä kun maa oli jäässä ja maisema ihanan "talvinen"

Obelix maastoutuneena

Kaikki pöhköt jopa samassa kuvassa

Ei pysy Obelix ihan viel Rokan perässä

Ei aukea Obelixin suu ei

Lelun ulkoilutus

Kun Obelixin sais vielä pysymään paikoillaan.....

Tänään keskiviikkona vuorossa oli treenit Prismalla Rokan ja Uunon kanssa, seuraksi saatiin Johanna ja Tiia, kiitoksia seurasta!! Mä levittelin tötsiä ja leluja kentälle kun halusin siedättää koiria häiriöön maassa. Rokan kanssa aloitettiin ohjatulla ja tehtiin pelkkää vasenta puolta ja vaan yhdellä kapulalla mutta liikkuri käskytti. Ekalla kerralla kaartoi keskelle etsiin kapulaa mutta parilla toistolla kaari kapulalle parani ja teki hienoi noutoja eli näitä tehtävä paljon lisää et vahvistuu tuo vasen puoli. Luoksetulo "rojujen" läpi ja siinä ei mitään ongelmia. Rojujen keskelle myös salama kävelyä ja jäävät kerran läpi, Rokka ei oikeestaan ottanut yhtään häiriöö maassa olevista tavaroista, todella hienosti Rokalta!!!

Uunon kanssa aloitettiin rojukentällä seuraamisella ja pari lelua oli aluksi pahoja mutta tottui niihin nopeasti ja sen jälkeen ei ne eneään haitanneet. Luoksetuloja ja jäävät myös rojujen keskellä ja hienosti suoritui kaikesta. Paikalla makuu koirien välissä alo tyyliin ja se oikein hiensoti taidan alkaa opettaa sitä Uunon päätä maahan ku on mun mielestä kivemman näköistä. Hyppyä Tiian hypyllä kun on vähän erinäköinen kun mun mutta eipä haitannut yhtään Uunoa vaan teki hienot alohypyt ja samoin avon takaisin päin hypyn!!!

Kotona kävin vaan vaihtaan Rapan autoon ja suunnattiin Loimaalle rallytokoileen Eijan kanssa, kiitos seurasta jälleen oli niin lystiä taas!!! Rallyssä tehtiin rataa ja sitten katsottiin voittajaluokan ja avoimen luokan kylttei läpi. Rata tehtiin alo ja avo tyyliin, alo tyylissä muutam pistemenetys ja vo tyylissä sitten mulle miinus pisteitä ja paljon mutta nyt tiedän mitä sielläkin saa tehdä ja mitä ei!!! Rasmus oli ihan super innokas ja teki hommia todella tehokkaasti, on sen kanssa vaan niin kiva touhuta kun on innokas ja energinen!!!!